Kys ved midnat af Lara Adrian

 

Anmeldes til bøge1r

ForlagetForfatterenGoodreads
Ebib, Bogpriser, Amazon

Forlaget skriver: Gabrielle bliver en sen aften vidne til et meget blodigt overfald, men ingen vil tro hende. Den mystiske Lucan Thorne dukker op, og inden Gabrielle ved af det har hun indledt et sexuelt forhold til ham. Men Lucan gemmer på en hemmelighed. Han er selv vampyr og jager de såkaldte ‘lovløse’, vampyrer som går amok i en blodrus.

Pludselig befinder Gabrielle sig midt i magtkampen mellem de lovløse og Racen, og samtidig må hun kæmpe for kærligheden, da Lucan er svær at komme ind på livet af.

“Jesus,” Dante interjected when the heavy quiet in the vehicle seemed endless. “All this touchy feely is making me itchy to kill something. How about we quit jerking each other off and go blow the roof off this mutha?” 

Min mening:
Jeg synes at den her bog lød spændende, og jeg glædet mig til at komme i gang med den. Men inden jeg var nået halvejs havde jeg det som om at jeg havde læst det hele før. Så jeg kunne ikke lade hver med at samling bogen med den første bog i serien Black Dagger Brotherhood. Så jeg havde svært ved at blive fanget af bogen. Hvilket er lidt trist, for den var enlig okay, og til tider spændende.

I bogen følger vi Gabrielle og Lucan, som er ret nemme at komme ind på. Specielt kan jeg ret godt lide Gabrielle. Der har en ret stærk viljestyrke. Hun er ikke svag, selv om hun oplever en hel del ting. Og det er måske også det der gør at Lucan bliver tiltrukket af hende. Jeg synes at Lucan var kedelig. Man har set sådan en person som ham før. Og for det meste synes jeg bare at han havde ondt af sig selv. Man får lov til at få nogle kapitler, hvor vi høre det fra hans synsvinkel. Hvilket enlig er okay. For det gør at det er nemmere at se, hvordan han er som person.

Alt i alt er bogen okay. Det er ikke en jeg vil råbe hurra for og løbe ned i butikkerne for at få den med hjem. Men den er heller ikke kedelig. Sproget er lidt barsk. Men det passer til bogen pga det miljø vi er i også er barsk. Jeg kommer sikkert til at læse serien. Men igen det er ikke en jeg kommer til at eje. Men jeg vil anbefale den til jer der kan lide vampyr og hed kærligheds historier. 

stjerner

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s