3 nye læker sager.

I Februar og Marts har jeg fået købt nogle ret fede ting. Ting som jeg ikke har fået vist på her på bloggen. Jeg har også fået købt en del andre små ting. Men dem viser jeg på et andet tidspunkt. Jeg fik tilbage betalt su. Så der for har jeg haft råd til lidt mere i Februar. 

PicMonkey Collage

1: Angel music friendz.
Min mors kæreste, viste mig på et tidpunk en ny højtaler, som han havde købt i farven blå. Jeg synes at de spillede sindsyg godt musik. Og de kan bruges til alle steder der har 3.5 mm mini-jack output. Hvilket er ret smart. For så kan jeg både bruge dem, til min iPad. Bærbar og mobilen. Jeg har ledt efter dem siden, både på Ebay, og andre sider på nettet. Men dem jeg har fundet kostede mere end det han gav for sin. På Cdon fandt jeg dem så i alle mulige farver. som i kan se valgt jeg min i farven rød, Som er en super fed farve til den. Siden jeg har fået den, er den blevet brugt flittigt. Både til når jeg høre musik og ser serier. Den er perfekt og jeg er super glad for den. 

2: HP Pavilion 17,3″ 17-e047so
I lang tid har jeg kigget efter i bærbar. Da den jeg havde, til tider kunne gå ud uden nogle advarsel. Og der udover var det også en bærbar, som jeg i den tid overtog fra min eks. Så den har været ret gammel. I lang tid kiggede jeg efter nogle i Elgiganten. Men jeg synes ikke at der var nogle som jeg gad og have. Til sidst måtte Jimmy og jeg gå på bærbar jagt, og vi fandt en i Bilka. Som er perkfekt til mit forbrug. Der udover ser den pæn ud, og den var inden for den pris, som jeg havde i tankerne. Bærbaren køre med Windows 8. Gips! For det skulle jeg godt nok lige vænne mig til! Jeg har aldrig siddet med en bærbar, der køre med Windows 8. Men jeg synes faktisk at det er ret lækkert, når man lige lære det at kende.

 

3: NESCAFÉ Dolce Gusto – Piccolo
Jeg har godt set og hørt om de her kaffe maskiner. Men de har aldrig rigtig sagt mig noget. Før nu. Første gang at jeg fik prøvet dem, var hos Jimmy der har en, og jeg var solgt! Jeg kan godt se det fede i det, og jeg synes at det er super lækkert og nemt at lave varme drikke med sådan en maskine. De kan være ret dyre. men jeg så at der var tilbud på dem i Føtex. Og Jimmy tilbød at give halvdelen. Der var heldigvis flere tilbage. Så nu står der en så fin hjemme hos mig. Jeg har prøvet nogle af deres kapsler hos Jimmy og jeg er ret vild med deres: Choco Caramel, Nesquik, Chaï Tea Latte og Nestea Peach. 

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

2 thoughts on “3 nye læker sager.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s