Fortabt af Jana Oliver

 

Anmeldes til bøge1r

ForlagetForfatterenGoodreads
Ebib, Bog.nu, Amazon

Forlaget skriverThe Demon Trappers – En serie om en stærk pige i en mandsdomineret verden.. en verden i undergang.

USA i en nær fremtid. Nationen er brudt sammen, og Helvedes herre Lucifer har sendt sine dæmoner til overfladen. Værst ser det ud i Atlanta hvor den syttenårige Riley Blackthorne bor alene med sin far.Hendes højeste ønske er at træde i sin fars fodspor og blive dæmonfanger, men de andre dæmonfangere er ikke begejstrede for en pige i branchen.

Det er et farligt erhverv, men for Riley viser det sig ekstra farligt da dæmonerne synes at fatte særlig interesse for hende, og nemmere bliver det ikke af at dæmonerne ser ud til at blive immune over for vievand.

Min mening:
Jeg havde hørt så meget godt om den her bog. Så jeg glædet mig til at se, hvordan den var. Hvis jeg havde penge til det kunne jeg godt havde fundet på at købe bogen. Bare pga af coveret og teksten, som fanger mig med det samme. Specielt covert. Jeg synes at Tellerup, har været rigtig dygtige med det. Og bogen skuffede mig ikke, og jeg fik læst den på under 3 dage, hvilket er ret hurtigt for mig, da jeg læste den som e-bog via mobilen.

Jeg er helt vild med Riley! Hun er modig, sjov, åben og lige til. Der er nogle tidpunkter i bogen, hvor nogle vil måske mene at hun er svag. Men det synes jeg ikke. Jeg synes kun at hun er mere menneskeligt, og hun er heller ikke svag på den måde, at åh nej nu går hele verden under, hvad skal jeg gøre. Jeg tror at alle vil have det sådan som hun har det, med det hun oplever. I bogen møder vi nogle fyre. Som på hver deres måde er ret skønne. Jeg synes at Simon er lidt bæh. Men jeg kan, se hvorfor Riley har det sådan som hun har det med ham. Specielt når Beck, behandler hende på den måde som han gør. Jeg kan enlig godt lide Beck, og jeg kan godt forstå at han er som han er. Jeg synes at det er fedt, at vi får lov til at se hans syn på det hele. Også selv om det bare er få kapitler. Det giver en bedre forståles af den, hverden vi er i, fordi han ved meget mere om den.

Alt i alt synes jeg at det er en rigtig god bog! Jeg synes at den er spændende, og jeg havde som sagt svært ved at slippe den, da jeg først var kommet ind i den. Jeg glæder mig til næste bog. For jeg vil så gerne vide, hvad der kommer til at ske i den. På et eller andet tidspunkt kommer jeg til at købe den her bog. For det bliver ikke sidste gang at jeg kommer til at læse den, og jeg vil meget gerne have den hjem til min hylde.

The Demon Trappers 1 - FortabtThe Demon Trappers serien:

  1. Fortabt

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s