Nebraska

Untitled-1

Hjemmeside  Kino  Imdb
Facebook  Twitter 

Vidste du at?
Alexander Payne‘s first experience shooting in black and white, with digital cameras and anamorphic lenses. Paramount initially balked at Payne’s choice to shoot in black and white, but relented when previews yielded positive feedback to the cinematography.

Jeg var ikke særlig vild med at vi skulle se den her til Oscar showet. Faktisk havde jeg det sådan lidt bæh med den. Fordi den så kedelig ud. Både med hanling og at den er i sort/hvid farver. Jeg var glad for at de viste den før det hele gik i gang. For havde de viste den efter, var jeg vist faldet i søvn til den. Jeg kan ikke forstå at Dagmar ikke har taget en film, når vi var så mange unge i biografen. Jeg vil meget hellere havde set Hende, Dallas Buyers Club eller Gravity.

Skuespillerne gjorde det enlig okay. Der var ikke nogle af dem jeg rigtig kendte. Men de fik da en til at grine. Jeg kan bedst lide Will Forte, og June Squibb, der spiller sønnen og moren. Jeg synes at de gjorde det rigtig godt. Dog kan jeg ikke helt forstå at Bruce Dern blev nomineret for sin rolle. For jeg synes ikke at han gør særlig meget i filmen, udover at gå og være stædig.

Alt i alt, var det enlig en okay film. Den var heldigvis sjov så den var ikke så kedelig, som jeg havde frygtet. Jeg tror at filmen vil havde været meget bedre, hvis den havde været  farver. For der var nogle rigtig flotte landskaber, som så kedelig ude. Det er ikke en film jeg kommer til at se igen, og jeg er glad for at det var en del af showet og ikke en jeg selv skulle betale for. For så havde jeg aldrig taget ind for at at se den. 

   

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s