12 Years a slave

Untitled-1

Hjemmeside  Kino  Imdb
Facebook  Twitter 

Vidste du at?
Chiwetel Ejiofor at first turned down Steve McQueen‘s offer to play the leading role of Solomon Northup, but then realized he had to get over his initial fear of taking on what McQueen thought would be role of the actor’s lifetime. Ejiofor prepared for his role by immersing himself in the Louisiana plantation culture and learning how to use and play the violin.

Jeg var ret spændt på at se den her film, fordi jeg har hørt så meget om den. Og der udover er den nominert til 9 Oscars bl.a. Bedste film, Bedste mandlige hovedrolle, Bedste kvindelige birolle og Bedste instruktør.. Så det er noget af en høst må man sige. Sidst men ikke mindst er Benedict Cumberbatch med i den. Som jeg er blevet ret vild med, her på det sidste.

Der er en ret stor skuespiller liste til den her film. Og jeg må sige at jeg er ret imponeret over hvordan de spiller deres roller. Der var ikke en af dem, hvor jeg tænkte ej hun eller han er dårlig. De jeg lagde mest til i filmen var helt klart de her skuespillere: Benedict CumberbatchChiwetel EjioforPaul DanoBrad Pitt Sarah Paulson, og Michael Fassbender.

Alt i alt synes jeg at det var en hel fantastik film! Jeg synes at det er sådan en vild histoerie. Og jeg kan godt forstå at den er nomineret til så mange priser, og at den har fået så stor en omtale. Jeg kan godt lide de her true story film, og jeg kunne godt finde på at se den igen på et eller andet tidspunkt.

   

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

One thought on “12 Years a slave

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s