Bogtag

Nu er der så mange der har lavet de her bogtag. Jeg elsker at læse folks svar til de spørgsmål der er. Så nu vil jeg hoppe med på vogne, da jeg synes at det er ret sjovt at lave de her tag indlæg.

1. Hvad var den sidste bog, du markerede som “læst”?
Stolthed og lyst af Sylvia Day. Som enlig er okay. Men den var også sådan lidt bæh. Og jeg var lang tid om at læse bogen. Hvilket jeg synes var mærkeligt, for jeg har altid haft det let med hendes bøger. Min seneste e-bog, som jeg læste var Til døden os skiller af Charlaine Harris. Det var også med blande sider da jeg vendt den sidste side. Men det var ikke fordi bogen var dårlig. Det var mere fordi jeg var ked af at det er seriens sidste bog. 

2. Hvad læser du nu? 
Fortabt
af Jana Oliver. Bogen skulle være udgivet her den 24 Febuar. Men Tellerup har udskudt udgivelsen af bogen til den 10 Marts. Hvilket jeg synes er mega træls. Heldigivs har jeg fundet den på ereolen.dk. Og siden jeg begyndte på den i onsdags. Har jeg haft svært ved at give spil på min mobil. Fordi den er så spændende. Fik jeg sagt at jeg elsker bogens cover? Jeg synes at det 

3. Hvad var den sidste bog, du markerede som ”skal læses”?
Det må være En længe i himlen af John Green. Jeg ved godt det måske er lidt sent, at komme i gang med den. Men det er først nu at jeg har fået øjne op for den. Vil også gerne læse  Jojo Moyes bøger.

4. Hvad har du planer om at læse som den næste bog?
Jeg vil gerne læse Eleanor & Park af Rainbow Rowell. Jeg har den liggene der hjemme. Men der var lige nogle jeg skulle læse først. 

5. Er du med i nogen bogudfordringer i 2014?
Nej. Til at starte med synes jeg at det var sjovt. Men jo flere bøger jeg ikke fik læst i udfordringen, jo mere samvittighed fik jeg. Så det ente med at jeg blev vildt stresset. For mig er læsning noget jeg vil hygge mig med. Så der for har jeg sprunget over i år. Dog har jeg stadig mit eget mål, med at jeg skal læse 60 bøger inden året er omme.

6. Hvilken bog planlægger du at købe næste gang?
Jeg tror at det er nemmere at spørge om, hvad for nogle jeg ikke vil købe. For jeg synes at min liste bliver længere og længere. Men jeg vil gerne have i En længe i himlen af John Green og Tellerups bøger der kommer i løbet af året. 

7. En forfatter du gerne vil læse (som du ikke har læst før)
Jeg vil gerne læse noget med John Green og Jojo Moye. Jeg er ret nysgerrige med, hvordan de er som forfattere. Nu hvor jeg har hørt så meget om deres bøger.

8. En bog du gerne vil læse (som du ikke har læst før)
Unremembered 1: Uden minder med Jessica Brody. Er en af de bøger som jeg gerne vil læse. Jeg synes at den ser så spændende ud! Jeg kender ikke noget til forfatteren. Så jeg er spændt på at se, hvordan hun skriver, og om det er noget for mig. Jeg vil også gerne læse Midnight Breed #1 – Kys ved midnat Af Lara Adrian. Når jeg læser om bogen. Jeg synes at den minder mig om The Black Dagger Brotherhood og True Blood. Men det gør mig ikke noget for jeg er rigtig glad for begge  serierne. 

9. En bog du gerne vil genlæse
I veninterferien så min veninde og de sidste 5 Harry Potter film. Jeg har flere gange læst bøgerne. Men jeg har aldrig fået anmeldt bøgerne på min blog. Så jeg fik helt lyst til at genlæse dem. Så det har jeg planer om at gøre i løbet af året. 

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s