Stolthed og lyst af Sylvia Day

 

Anmeldes til bøge1rForlagetForfatterenGoodreads
Ebib, Bog.nu, Amazon

Forlaget skriver: Eliza Martin er arving til en familieformue og forfølges af den ene lykkeridder efter den anden. Da hun bliver offer for et udspekuleret komplot, der går ud på at presse hende til at gifte sig og dermed give afkald på sin retmæssige arv, hyrer hun forbryderjægeren Jasper Bond til at opspore bagmændene.

Jasper er tiltrækkende, farlig, dæmonisk – slet ikke noget for den kultiverede Eliza. Men Jasper sætter sine klienterstilfredshed over alt andet, og han kaster sig passioneret ud i forsøget på at bevise, at han er mand for at opfylde alle Elizas behov.

“Stolthed og lyst” er en klassisk erotisk romance fra 1800-tallets England, skrevet af kvinden bag successerien Crossfire, som har toppet bestseller listerne verden over. Alene i Danmark er seriens tre titler,”Blottet for dig”, “Spejlet i dig” og “Bundet til dig” solgt i mere en 100.000 eksemplarer.

Tak for bogen. som er fra Politikens Forlag. De følgende udtryk er helt, og holdent mine egne.

Min mening:
Jeg er ret vild med Sylvia Day som forfatter. Både hendes Crossfire men også bogen Syv års længsel, der på mange måder minder om den her, kunne jeg godt lide og de blev hurtigt læst. Der udover elsker jeg bøger, der forgår før vores tid. Specielt dem der forgår i 1800 tallet. Så der for glædet jeg mig til at se, hvordan bogen vil være. og om bogen kunne leve op til mine forventninger. Og jeg må sige både og. Jeg er vild med Sylvia sprog og bogens handling. Og alt det der høre med i den. Men jeg synes har blande følser om de personer, der er med i boge. Og handlingen var nem at gætte, jo længere man kom ind i bogen.

Jeg synes enlig at Eliza, er en okay person. Hun kan selv tænke, og hun har vilje styrke. Mit problem er bare at jeg ikke føler at jeg kommer ind under hunden på hende. Og det gør hende kedelig. Det samme problem har jeg også med Jesper. Der ellers også er en fin fyr.

Alt i alt synes jeg at bogen er god. Det er en man kan læse, hvis man vil have noget hygge læsning. For det er ikke en man behøver at tænke alt for meget over. Som sagt synes jeg at hendes sprog og hanligner til bogen passede godt til den tid vi befinder os i. Jeg er ikke færdig med at læse hendes bøger, og jeg ser frem til at læse mere med hende. 

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s