Forrådt af L.A. Weatherly

 

Anmeldes til bøgerForlagetForfatterenGoodreads
Ebib, Bogpriser, Amazon

Forlaget skriver: Willow er den eneste, der er i stand til at tilintetgøre Engelenes Kirke – et skalkeskjul for de ondsindede engle, som ikke skyr nogen midler for at komme hende til livs. Men i det mindste er Willow ikke helt overladt til sig selv. Ved sin side har hun Alex, som ud over at være englejæger er hendens eneste ene.

Men Willow kan ikke løbe fra, at hun er halvengel, og da Alex slutter sig til en englejægerstyrke, kommer hun til at lide under ders mistroiskhed. Aldrig har hun følt sig så alene i verden … indtil hun møder Seb. Han har søgt efter Willow hele sit liv, for ligesom hende er han halvengel. 

Angel – forrådt er andet bind af tre om Willow og hendes helt særlige forhold til de smukke, forførende og dødsensfarlige engle. 

»Til de ´Twilight´-hungrede læsere, der søger efter nyt læsestof, kan jeg klart anbefale ´Angel´«
– Stine Jørgensen, Kultur For Unge.

Læs også: 
1: Angel – flugt

Min mening:
Det er virklig lang tid siden at jeg har læst den første bog. Faktisk kunne jeg se på datoen, at det er over et år siden, at jeg anmeldte den på bloggen. Så der for jeg kunne ikke rigtig huske noget fra den. Udover de vigtige ting i bogen. Der for synes jeg at det er fedt, at man hurtigt kommer tilbage til bogens univers. Personerne i bogen, giver os også flere detaljer om, hvad der er sket i forrige bog, og det er ret lækkert, så man ikke skal bruge tid, på spekulere over, hvad det var der skete.

Spoler: Der er virkelig mange, følser på spil i den her bog. Der er Alex og Willow der er kærester. Så er der Seb, der kommer og er halv engel. Jeg synes at Willow er ret naiv, når det kommer til Sebs følser for hende. Jeg kan godt se, hvorfor hun at nægter at der er noget pga  hendes følser der i mellem hende og Alex. Jeg kan rigtig godt lide Seb. Men jeg synes at Alex skal slappe af. og at han overdriver helt vildt meget. Også er der alle de blande følser, som Aj’erne har for de to halv engle. Jeg kan ikke helt finde ud af, hvad jeg synes om gruppen. Jeg synes enlig at de er okay, men jeg synes at det er træls at de tvivler, så meget på Alex. Og specielt Willow og Seb.

Alt i alt synes jeg at det var en rigtig god bog. Jeg elsker historien og de personer der er med i den. Jeg elsker den måde den er sat sammen på, og det sprog, som bogen har. Den sidste bog, er lige blevet oversat til dansk, og der skal ikke gå for lang tid, før at jeg skal læse den. For jeg synes at serien er rigtig spændende på mange måder. Og jeg vil gerne vide, hvad der sker med bogens personer.     

Angel FireAngel:

  1. Flugt
  2. Forrådt
  3. Fever

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s