My week. 5 i 2014.

Igen har det været en blandet uge. Jeg følger lidt at selve hverdagene har været stille. Men det er i weekenden, hvor jeg har haft tid til at se folk, og sådan bliver det nok fremover, så længe jeg går på skolen. For jeg holder ikke til at stå op kl 5 om morgen, også komme sent i seng.

Fotor0202195850Mandag: Tog jeg hjem til Jimmy efter skolen. Hvor jeg blev der til tirsdag. Jeg skulle heldigvis først møde kl ti om tirsdagen, så jeg kunne sove lidt længere, end normalt. Hvilket var meget rart.  

Tirsdag: 
Onsdag: 

Torsdag:  Tog jeg til Nørrebro, hvor jeg skulle mødes med min søster. Der tog vi på en rigtig god café, der ligger lige ved statioen. Det var vildt hyggeligt, og jeg tror at vi sad der til 1-2 timer, hvor vi bare sad og snakkede. Da vi var færdige, tog vi videre til et kaffe sted/butik, hvor en af hendes veninder arbjder. Og jeg fik endelig lov til at smage Chai te. Det var vildt lækkert, så blev nød til at købe en bøtte med hjem, da jeg ikke har set den andre steder. Der efter tog jeg på Banen. Det var meget stille og roligt. Jeg måtte tage tidligere hjem, da jeg ikke havde været hjemme siden 05:30 så spørg lige om jeg var træt da jeg først var hjemme mellem 22-23 tiden. 

Fredag og lørdag: Fredag tog jeg til lægen. Som detsvære ikke kunne gøre noget. Så hun har sendt mig til et nyt sted, som først har tid til efter vinterferien. Efter læge besøget, tog jeg ned i byen, hvor jeg fik købt lidt med hjem. Da jeg kom ud fra vores center, var det begyndt at sne helt vildt meget. Så jeg lignet helt snemand da jeg kom hjem. Jimmy kom hjem til mig om eftermiddagen. Det var virklig dejligt at se ham igen. Og jeg elsker at bruge tid sammen med ham. Specielt når vi har flere timer, end dem vi har i hverdagen. Vi bor jo to timer væk fra hinanden. Så det er begrænset, hvor meget vi kan se hinanden. Da han tog hjem om lørdagen, slappede jeg af og lavet lækkert sundt mad.

Fotor0202202757

Sne billeder fra fredagen af. 

Søndag: Har jeg været ude og spise brunch med en veninde. Bagefter gik ved ned i byen, hvor jeg fik købt lidt af hvert. Vi sødt på nogle andre venner. Så jeg var først hjemme ved 13-14 tiden. Jeg var helt færdig, men det var rigtig hyggeligt. Her til aften har jeg bare slappet af med bloggen, og set Big Brother. 

Fotor020220311

Jeg har shoppet lidt i den her uge 😛 Først var det om torsdagen, hvor jeg fik købt mit Chai te. Så om fredagen, hvor jeg fik købt sengetøjet, bagefter var jeg i The Body Shop, hvor jeg fik købt Body butter og Shower gel  med duften af Honeymania. Som jeg synes dufter vildt godt. Jeg fik Shower gel gratis, fordi de lige har bygget om. Af samme grund fik jeg også en fin lille goodibag. Jeg troede ikke at der vil være så meget i den ud over små prøver,. Så jeg blev overrasket da jeg så at der var en lille Body butter. Deres butik er blevet rigtig fin. I dag (søndag) fik jeg købt de to toppe, som var på tilbud i Bilka. Jeg går ret meget med dem, så det er rart når de har dem hjemme, til en fornuftig pris. 

Jeg håber at i har haft en god uge 🙂

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s