Forandring Fryder

I lang tid har jeg gerne vil flytte rundt på hjemmet og have bedre plads til mine bøger. For det skal ikke være nogle hemmelighed at jeg i de to sidste år har fået en del bøger. Så der kommer flere bog bunker rundt omkring i kollegiet værelset. Da jeg ikke havde plads i min hvide reol. Og selv om jeg elsker bøger. Så så rummet rodet ud, hvilket jeg ikke kunne holde ud. Der for har jeg i lang tid gerne vil have en støre reol. Men som nogle af jer ved. Så kan det være ret svært, når man har et lille kollegiet værelse som jeg har. Og droppet idéen, da jeg hverken har penge eller plads til det.

Fotor012918423

Fotor012918424

I starten Januar flyttede min mor ind til kæresten. Så de spurgte om jeg ikke vil have min gammel reol tilbage. Så jeg fik rodet ud, smidt ud og rykket rundt på værelset. Og fået styr på alle mine bøger. Hvilket er rigtig dejligt. Så nu ser det lige frem ud, som om at jeg ikke har nogle bøger, fordi der er så meget plads i den. Da min mor og hendes kæreste tog til Ikea. Hvor jeg fik købt nogle ting. Blandt andet kasserne. Og lys til det der står uden for, som jeg også har fået af min mor. Da hun ikke kan bruge det inde i københavn. Jeg glæder mig til sommer, så jeg kan bruge det noget mere.

Jeg mangler stadig at få sat noget op, som skal være over mit køleskab ude i gangen. Men så synes jeg faktisk også at, det er blevet rigtig pænt. Det eneste jeg er ked af er at jeg blev nød til at smide den hvide kommode ud. Men jeg havde ikke plads til den, og skufferne var i stykker. Så jeg gad ikke gemme den. Og den kunne ikke stå hos nogle. Jeg skulle lige vænne mig til at sofaen var blevet rykket. Men jeg er blevet ret glad for det. Og der ligger ikke alle mulige bøger rundt i værelset og flyder, hvilket er ret rart.

Hvad synes i om det?

  photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

 

11 thoughts on “Forandring Fryder

 1. Åh, jeg drømmer også om sådan nogle lanterner til at have stående på trappen. De er bare sygt dyre, hvis man skal have nogen der ikke ruster/misfarves første gang man tager dem i brug. :/

  • Hehe jeg var først ikke sikker på om den var til mig 😛 Vidste ikke at de hed lanterner. Men jeg kan godt forstå at du gerne vil have nogle, det er mega hyggeligt at have lys i dem. Så jeg er glad for at jeg fik dem af min mor. Hvad ligger prisen da på, siden du siger at de er dyre?

 2. Jeg er allergisk overfor rod. Altså.. I hvert fald permanent rod! Det skal helst kun rode, hvis det er fordi man lige har været lidt doven 🙂 Det var da en rigtig fin løsning. Ellers er mit bedste forslag at huske, at rundt omkring under loftet kan der være rigtig mange hylder, som kan fyldes med bøger – hvis du får problemet igen 😉

  Rigtig lækker sovesofa! 😀

  • Pyh ha jeg kender det godt. Det værste er at det bliver så hurtigt rodet, når man har fået styr på det.Åh det var en god ide 😀 Det må jeg lige huske, når der ikke kan være plads til flere i reaolen. Der går heldigvis noget tid før det sker.

   Tak ;D Den er købt i Ikea. Vil gerne have en sovesofa, der lignede en sofa til når der var gæster osv 🙂

   • Jeg ved med mig selv, at jeg ikke kan få mig taget sammen til at rede seng hver dag :/ Så sovesofa for mig er no go 🙂 Er pt. ved at fikse en løsning på ny og smartere sofa 😀 Håber jeg kan få det vist en dag.

    I øvrigt: http://boghunden.dk/?p=1583 Skal du ikke være med i år? 🙂 🙂

    • nej det gør jeg heller ikke selv :S I starten lå jeg, så den var slået ud. Men den tog næsten alt gulv pladsen. Så nu ligger jeg bare på den sådan som den er på billedet. Ih du må endelig vise billeder, hvis du finder ud af noget. Elsker at se, hvordan andre folk bor.

     Jo da 😀 Jeg troede bare at jeg havde fået skrevet en kommentar :O men prøver lige igen. For det var hyggeligt sidste gang. Tak fordi du lige sagde det 🙂

 3. Det ser virkelig ud som om, du får udnyttet pladsen rigtig godt! Jeg skal virkelig også have købt nogle lanterner – det er jo så pænt og hyggeligt 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s