Februar bliver en god måned

Eller skulle jeg havde skrevet en dyr måned? For os der elsker bøger. Prøv lige at se, hvad der kommer i løbet af måneden. Jeg ved ikke med jer, men min mund løber i vand. Bare af at se på de smukke forsider. Og jeg har lyst til at gribe min pung og løbe ned til den nærmeste boghandel. Og købe tag bøgerne med hjem.

Fra Tellerup:

Fotor0128100058

På Tellerups side under kommende bøger. Har sat en hel masse lækkere og spændende bøger til at udkomme den 24 Februar. Om jeg tør tro på det, er så en anden sag. For faktisk skulle halvdelen af bøgerne været udkommet den 10 Februar. Men det er jo ikke første gang at Tellerup rykker på deres bøger. Jeg krydser bare finger for at, de bliver udgivet på den dato og at de ikke udskyder det igen. Alt andet end død af Kim Harrison. Glæder jeg mig til at læse. For jeg er ret vil med The Hollows serien. The House of Secrets af Ned Vizzini & Chris Columbus og Fortabt af Jana Oliver. Har jeg hørt ret meget om. Specielt Jana Olivers bog. Så dem glæder jeg mig til at få fat i. Det er første gang at jeg ser bogen I månens skygge af Pernille Eybye. Jeg er ret vild med hendes skrive stil, og jeg synes at bogen lyder spændende. Så den kommer jeg sikkert også til at læse på et eller andet tidspunkt. 

Fra Alvilda

 

Alvilda kommer også med to spændende bøger. Jeg har hørt lidt om Unremembered 1: Uden minder af Jessica Brody. Det er første gang i dag, at jeg har hørt om Julie Moores onde arv af Thomas Enger. Men jeg elsker bøger med hekse, også synes jeg at den lyder god. Det synes jeg faktisk at alle de begge to gør. Så jeg håber at jeg på et eller andet tidspunkt kommer til at læse de her to bæger. Fik jeg sagt at jeg elsker deres covers? 😀

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s