Liwervalls UNIvers af Glenn Enrico Buhl Liwervall

Anmeldes til bøgerForlagetForfatterenGoodreads
Ebib, Bog.nu, BogpriserAmazon

Forlaget skriverDette er digtsamlingen til dagligdagen. Den handler om at holde humøret højt og udforske universet, og om at modgang medfører muligheder.

Her tages tilværelsen lige præcist så seriøst, som den fortjener – men nok ikke så højtideligt, som nogle ville mene, den burde. Så hvis sex, sorg, sjov, skriftlige spidsfindigheder og søgen efter sandheder serveret i form af stavelsesrim er noget for dig, så slå til. Tag din mentale rumdragt på, og kast dig ud i Liwervalls UNIvers.

Glenn Enrico Buhl Liwervall (født 1964) – Københavner med et CV, der efterhånden gør regnskoven bekymret. Studerer på Niels Brock (kontoruddannelse indenfor specialet offentlig administration). Far, fraskilt, forfatter, foredragsholder, med en fascination for ord og især sammensætningen af dem. Legende, livsglad lyriker. Passioneret producent af citater, digte, noveller og slogans.

Tak for bogen som er fra Forlaget Mellemgaard. De følgende udtryk er helt, og holdent mine egne.

Nu har jeg fået læst to digte samlinger, og begge bøger har været fine på hver deres måde. Jeg godt mærke at jeg er blevet lidt mere nysgerrige omkring digte, og at jeg er blevet mere åbne for dem. Der for sagde jeg også ja tak til Glenns digtesamling da jeg blev spurgt om jeg vil anmelde den for forlaget.

Alt i alt, kunne jeg ret godt lide bogen. Jeg synes at det var sjovt at det var digte der rimer og at de var skrevet om hverdagen, som vi alle kender den. Han har et let sprog, og man får hurtigt læst bogen. Bogen kan anbefales til jer der gerne vil prøve at læse digte, men som ikke ved hvad de skal begynde med. De er ikke tunge, og bogen har et godt side antal. Jeg nød ihvertfald at læse den, og jeg tog mig selv i at smile op til flere gange af de digte der er i bogen.

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s