Frost

Untitled-1

Hjemmeside  Kino  Imdb
Facebook   Twitter Instagram

“Kristoff: So, uh tell me. What made the Queen go all ice crazy? Anna: Oh well, it was all my fault. I got engaged, but then she freaked out because I’d only just met him, you know that day. She said she wouldn’t bless the marriage and….”

Siden min veninde og jeg har hørt om filmen. Har vi sagt at vi skulle ind og se den. For den så fantastik ud. Vi skulle så meget i December at vi først fik set den i tirsdags. Jeg glædet mig mere og mere, og jeg fik også flere forventinger til den. Med alt det rod, som folk gav den. Og jeg må da også sige at jeg blev helt tryllebundet af filmen inden den første sang var over, det var fantastik!

Vi så den på dansk. Da vi fandt ud af at der ikke var undertekster på den originale. Hvilket jeg synes var lidt træls. For det er godt nok lang tid siden, at jeg har set en animation film på dansk. Når det så er sagt. Så synes jeg at de danske skuespillere gjorde det godt både med at ligge stemme til deres person og til at synge sange. Dog vil jeg en dag gerne se den på original sprog, så jeg kan høre den med Kristen BellIdina MenzelJonathan GroffJosh Gad og Santino Fontana. For det lyder fantastik, når man høre dem traileren.

Som sagt synes jeg at filmen er helt fantastik. Det hele spiller, og endnu en gang har Disney vist, hvad de kan. Jeg har ikke set sådan en fantastisk ny animation film siden Brave. De siger jo at filmen er inspireret af H.C. Andersens klassiske eventyr Snedronningen’. Men hvor meget der rent fantsik er fra eventyret kan diskuteres 😛 De sidste par dage har jeg hørt de originale sange. Og jeg skal klart have den på film, så jeg kan se den på engelsk. Jeg kan godt forstå at den er nomineret til Oscar. Jeg vil sidde og kryds finger for at den vinder. Både for bedste animation film og bedste sang. Vi så den i 3D, og jeg synes kun at filmen blev endnu mere fantastik i 3D. Min veninde synes godt at der kunne havde været mere 3D i filmen, men jeg synes enlig at det var okay. Hvad synes i om filmen?

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

2 thoughts on “Frost

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s