En tur til Ikea

I går havde jeg enlig bare planer om at jeg skulle slappe af og arbejde på min blog. Da jeg mangler at få skrevet ret mange indlæg. Men sådan blev det ikke. For jeg ringe til min mor, bare for at snakke med hende. Da hun siger at hun og Hans skulle en tur til Ikea. Jeg spurgte straks, om jeg måtte komme med, for jeg elsker Ikea. Men det er vildt lang tid at jeg har været der, så jeg er glad for at jeg fik lov til at komme med. 

Fotor0106144332Jeg havde på forhånd sagt, at jeg ikke skulle have noget, men sådan endte det selvfølgelig ikke.  Jeg “kom til” at købe nogle ting, og min mor og hendes kæreste fik købt en del mere end jeg gjorde. Men det var jo også meningen. Men her kan i se, hvad jeg fik købt.

ikea

I alt blev det lidt under 200 kr. Hvilket jeg enlig synes er okay, for hvad jeg fik med hjem. Når det er kommet på plads, skal jeg nok vise jer det i hjemmet. Fra Ikea, tog vi ind til Hans, hvor vi fik en kop te og lidt at spise. Han skulle vidre, så min mor og jeg kørte tilbage til Hillerød alene, hvor vi først var forbi hendes lejlighed, da hun havde nogle ting, som jeg har fået. Det var en rigtig hyggelig spontan tur, og jeg vil med glæde til Ikea igen!

Hvis jeg havde endnu flere penge, så havde jeg helt klart ommøbleret hele mit hjem, og bare taget alle mulige lækkere ting, uden at jeg gå og tænke på, hvad de kostede. Sådan havde min mor det sjovt nok og, hun elsker Ikea lige så meget som jeg gør. Så det er sjovt at være i Ikea med hende.

Hvordan har i det med Ikea? Er det noget i elsker, eller vil i slet ikke nærme jer stedet?

  photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s