Dennis Knudsen – Jeg dør kun en gang af Dennis Knudsen

Forlaget
Forfatteren
Goodreads
Bogpriser
Amazon

Forlaget skriverFrisøren og makeupartisten Dennis Knudsen er trods sit glamourøse liv udadtil stærkt præget af opvæksten i en arbejderfamilie og smertefulde oplevelser med alkoholisme, incest og voldtægtsforsøg. Dennis Knudsens liv har været fyldt med store kontraster.

Fra at frisere Barbiedukker til at arbejde med danske og internationale superstjerner som Ghita Nørby, Susse Wold, Sanne Salomonsen, Penélope Cruz, Kirsten Dunst, Nicole Kidman og Meryl Streep. Fra røde løbere til sorte huller og på grænsen til selvmord. Fra at boltre sig i kvinder til at afprøve sig som transseksuel og trækkerdreng og ende med at være til mænd og forsøge at blive far med fem forskellige kvinder.

Dennis Knudsen har prøvet det hele, og han fortæller ærligt og åbent om det.

Tak for anmelder eksemplaret. som er fra Dennis. De følgende udtryk er helt, og holdent mine egne.

Jeg var ret spændt på at læse den her biografi. Det var den anden biografi, som jeg har læst, så jeg er ikke så vandt til dem. Men jeg har altid beundret Dennis, for det han laver. Og nu hvor jeg har læst hans biograf, er det kun vokset. For den mand har godt nok oplevet meget, ikke kun gode ting og men også dårlige ting, som han fortæller om i sin bog. 

Fotor0104164557

I Dennis bog er der masser af billeder i fra hans liv. Det er ret lækkert, for det gør bogen mere spændende, og det er sjovt at se billederne, imens man læser om hans  oplevelser. Jeg kan godt lide at han starter sin bog med sin barndom, videre til hans vilde ungdomsliv, og igen om hans arbejde i ind og udlandet. Det er et ret vildt liv han har haft. Man kan ihvertfald ikke sige, at han har spildt sin tid. Og det var ret tankevækken at læse om, og det får da også en til at tænke på, hvad man selv har oplevet igemmen ens liv. Og hvor anderledes det er i forhold til hans. 

Alt i alt synes jeg synes at bogen var ret spændende. Det er fantastisk, sjov og rørende bog. Jeg har mødt Dennis to gange, og begge gange har han været smilden og imødekommende, og jeg følger mig heldig, at jeg har fået lov til at dykke ned i hans liv. Hvis du er bare er lidt nysgerrige om Dennis og hans liv, vil jeg anbefale om jer at gå ned i jeres boghandler og købe bogen, og begynde at læse den, for jeg kan kun sige positive ting om den. 

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

One thought on “Dennis Knudsen – Jeg dør kun en gang af Dennis Knudsen

  1. Er normalt ikke til biografier, da jeg synes marked er oversvømmet med dem de seneste par år og der har været en tendens til at alle kendte personer, vil fortælle deres historie og det ødelægger lidt det generelle syn, men efter din anmeldelse af Dennis, så vil jeg faktisk få den hjem og læse den 🙂 Tak for det og god påske.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s