Månens Børn af Christina Bonde

Anmeldes til bøgerForlaget
Forfatteren
Goodreads
Bogpriser
Amazon

“Manden vendte sig skælvende. Knoglerne knækkede genkendeligt. “Er du Stella? Barn af månen?” Jeg bakkede rædselsslagen. Månen var som syre, der ætsede huden. Jeg ville skrige, men Sassoluna strakte sig kraftfuldt og gav mig ingen luft. De fem mænd rystede. De stirrede mod min mave, mens rystelserne blev voldsommere. Jeg lyttede til de dyriske lyde som driftige ekko i mig selv. Jeg forstod tonen uden at forstå sproget.” 

Forlaget skriver: Den 18-årige Stella har aldrig forstået, hvorfor hendes forældre forlod hende. Hun er opvokset hos sin enlige, omrejsende onkel Peter, men den rodløse tilværelse har aldrig givet hende chancen for at knytte nære bånd eller forstå sin identitet. Da Peter bliver ansat på det velrenommerede stutteri Hope Heste, flytter Stella med. Her falder hun for den charmerende Andrew Hope, men det bliver hurtigt hans tilknappede storebror Thomas, hun forelsker sig i. Stella erfarer dog snart, at brødrene skjuler en dyster hemmelighed: Thomas er varulv.

Stellas tilværelse forandres drastisk, da hun opdager, at hun er gravid. Ingen ved hvem af brødrene, der er faren, men en monstrøs gruppe fanatikere vil for enhver pris forhindre hende i at føde Thomas’ barn. Og mens Stella kæmper for sin overlevelse, lærer hun langsomt mere om sin fortid. En fortid, der kommer til at have altafgørende betydning for fremtiden 

Tak for anmelder eksemplaret. som er fra Christina. De følgende udtryk er helt, og holdent mine egne.

Da jeg fik en mail fra Christina, hvor hun skrev om sin nye bog synes jeg at den lød rigtig spændende. Og jeg elsker det cover som de har givet bogen. Så jeg var ret spændt på at se, hvordan bogen vil være. Jeg kan kun sige at jeg blev positivt overrasket over den, og bogen blev også hurtigt læst, pga dens sprog og den verden vi levede i.

Jeg har virkelig svært ved personerne i bogen. Stella er vildt naiv. Hun går i seng med begge brødre, uden at beskytte sig. Så det er vel ikke svært at gætte sig til, hvor det føre hen. Dog kan jeg godt lide at hun stiller så mange spørgsmål, om hendes liv og hvad der er meningen med det. Hun er ikke en der bare sætter sig tilbage, og lader verden gå videre. De to brødre har jeg ret svært ved. Specielt Andrew. Der var op til flere gange, hvor jeg havde lyst til at råbe, tag dig nu sammen! Thomas har jeg det lidt nemmere ved. Der kan jeg i det mindste forstå, hvorfor han gør, som han gør

Alt i alt synes jeg at bogen er rigtig god. Det eneste minus ved bogen er at alt går alt for hurtigt, så man når nærmest ikke at trække vejeret. Stella bliver forelsket i brødrene blot en eller to dage efter hun har mødt dem. Og jeg tænkte bare what, hvad sker der lige her? sproget fangede mig med det samme, og da jeg først var gået i gang med bogen, havde jeg svært ved at ligge den fra mig igen. Og det er fedt, at der er flere og flere danske forfattere, der begynder at skrive fantasy bøger. Hvis Christina udgiver flere bøger, kunne jeg godt finde på at læse dem, for jeg kan godt lide hendes måde at skrive på. Og jeg vil klart anbefale bogen, til jer der gerne vil have noget fantasy med overnaturlige væsner. 

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

One thought on “Månens Børn af Christina Bonde

  1. Har også læst bogen, og blev fanget i historien og sproget med det samme. Kan bestemt også godt anbefale andre at læse den.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s