Decemberleg #30

Nytårsplaner

Jeg og seks andre venner skal holde det sammen. Jeg har været lidt i tvivl om det, fordi der har været en del bøvl med de andre. Så jeg har været ude i at lave en plan b. Ja lige fem en plan c. Jeg har faktisk aldrig set nytår som noget særligt, det er først her de seneste år, at jeg har begyndt at kunne se det sjove ved aften. Men nu har vi planlagt aften, og handlet ind til den, og jeg må sige at jeg er begyndt at se frem til aften jo tættere vi er.

Untitled-1

Vi springer forretten direkte over og går direkte til hovderetten, som består af raclette, salat og flødekartofler. Til dessert står den på  vafler med is. Vi fik købt stort set det hele i lørdags. Vi mangler kun lidt pynt og sprut, som vi køber i dag. Vi spiser hos mig, og så tager vi videre og fester hos en veninde. Jeg er ret glad for at festen ikke er hos mig, så jeg ikke skal stå med alt muligt lort dagen efter. Sidste år havde jeg ikke noget signal på min mobil. Jeg håber ikke at det sker i år. For det var lidt mærkeligt ikke at kunne skrive til sine venner og familie. 

Ud over at købe ind, skal jeg også få lidt styr på hjemmet, så der er pænt til de kommer. Jeg skal også have fundet ud af mit outfit. Der er tre sæt tøj, som jeg står og vakler i mellem. Men det finder jeg nok ud af i morgen. 

Hvad skal i lave?

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s