Decemberleg #29

Mine julegaver

Selv om at vi år efter år siger i familien. At i år bliver der ikke mange gaver, så synes jeg alligevel at jeg har fået en del. Og alle sammen blev jeg utrolig glad for. Så der er ikke noget der skal byttes. Kun en bog, som jeg fik penge for i stedet. Lige så meget, som jeg elsker at få gaver, lige så meget elsker jeg også at give gaver, og jeg tror alle blev glade for mine gaver. Det håber jeg i det mindste. 

IMAG1670Fotor1229132554

# Af min mormor og morfar, fik jeg et fint hjemmelavet forklæde. Sengetøj med ugleprint og en kop. Alle 3 tinger betyder rigtig meget for mig, hver i ser, på hver deres måde. Min mormor har syet et forklæde til hver af os piger. Mit krus havde de købt lige efter at de havde hørt mig i radioen. På det står der. Du kan klare alting. Og sengetøjet havde jeg bare brug for. Tror ikke har jeg har fået noget nyt, siden jeg flyttede.

# Min mor gav mig et Sn@p album, trøje, og et spil der hedder Tøse middag. Hvor det er spørgsmål, man kan stille hinanden. Spillet ser ret sjovt ud. Og albumet og trøjen blev jeg ret glad for! Det er ret heldigt at hun har ramt plet med trøjen. For jeg er ret svær at købe tøj til. Men jeg synes at den er vildt fed. Trøjen er fra Zizzi og et mærke jeg godt kan lide, men tøjet er bare ret dyrt.

# Min kusine og fætter har åbenbart læst min ønskeseddel. Eller måske er det bare min kusine. For i deres to gaver lå der Ild af Maya Banks, og wallstickers med ugle motiv. Så nu har jeg hele Maya Banks serie, hvilket jeg er ret glad for. 

# Min søster får kun su, så hun skrev en sød lille seddel, hvor hun skrev at hun synes at vi brugte for lidt tid sammen. Så der for gav hun en biograf tur med alt hvad der høre til en biograf tur. Jeg håber sådan at vi kan finde en dag. For det er ikke særlig tit at vi er sammen.

# Jeg havde ønsket mig ovenfaste fade, og jeg skal lige love for at jeg fik en del fade. Både min onkel, far og tante og hendes kæreste gav mig fade, så nu har jeg 3-4 s,å fade. Plus to små skåle, der også kan komme i oven. Jeg overvejer at bytte et af dem, så jeg både har et stort, små fade og et mellem fad. Men jeg kan ikke helt finde ud af hvilket et det skal være, da de alle sammen er nogle gode størrelser.

# Udover fadet, gav min far mig også en et gavekort til Zizzi. Kortet er allerede brugt. Så jeg har lidt pænt at tage på til nytår. Jeg elsker at få gavekort, og specielt til Zizzi. Da jeg synes at de har noget rigtig pænt tøj, og jeg kan godt lide at købe mit tøj selv. Så det var en rigtig god gave.

# Min onkel gav mig de to runde fade og bogen Blottet for dig af Sylvia Day. Som jeg jo både har læst og ejer i forvejen. Så der for fik jeg bare penge for den. 

Jeg har både fået gaver før og efter julaften, som i kan se her:

Fotor1229144724# Ugle tingen har jeg fået fra en af mine veninder. Vi byttede gaver, før hun tog på juleferie i jylland. Vi havde begge to givet hinanden juleting. Så det var lidt sjovt. Neglefilerne er også fra en veninde. De er ret fine, men jeg ved ikke rigtig, hvad jeg skal bruge dem til.

# De fine glas fik jeg af min mors kæreste til vores julefrokost. Jeg havde ønsket mig nogle andre glas, i det samme mærke. Men de bliver ikke lavet mere. Så han fandt dem til mig i stedet for. De er helt anderledes end, dem jeg havde ønsket mig. Men de er stadig sjove. Den lysegrønne/mint farvede stof. Er en tunika, som jeg købte for gavekort.  Den er vildt sød, og det ern man kan bruge hele året. Normalt går jeg meget i sort. Men jeg vil gerne have flere farver til tøjet. Og det må man da sige at den er. 

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s