Decemberleg #27

Nytårsforsæt

Untitled-1

Jeg har lavet det her indlæg sidste år. og det er gået sådan set okay med den. Ihvertfald det med bloggen. I det her indlæg vil jeg skrive lidt om, hvordan det er gået med dem, jeg fik lavet sidste år, og lidt om de nye. 

Personliget:

Svømme 1-2 gange om ugen:
Den har jeg ikke fået holdt. Jeg har faktisk kun besøgt svømmehallen 1 eller 2 gange i år. Men det er heller ikke nemt at komme til at svømme når der er så mange andre der svømmer, og svømmehallen er så lille. Til gengæld har jeg fået cyklet mere, og da det er det jeg godt kan lide, og det er ret lækkert. 

Spise mere sundt og varieret kost:
Jeg ved ikke om jeg lige frem har spist sundt mad. Men jeg er blevet bedre til at tænke over, hvad jeg spiser. Her på det sidste er jeg også blevet mere aktiv i køkkenet. Jeg har aldrig været god til at lave mad her hjemme, da jeg synes at det er kedeligt at lave mad til en person. 

Blive berede til at kontakte folk:
Den er jeg klart blevet bedre til. Både mine hos mine venner og familie. Jeg er også blevet bedre til det, hvis jeg er et sted, hvor jeg slet ikke kender nogle. Bare i år har jeg både været i tvet og radioen, hvor jeg har snakket om min ensomhed. Så det har klart hjulpet på det. 

Bliv bereder til at gøre mere ud af mit hjem:
Hm der vil jeg sige både ja og nej. Der er nogle perioder, hvor jeg har haft travlt, hvor jeg ikke har haft tid til at gøre noget ud af hjemmet. Men jeg vil gerne blive bedre til det. Men nu må vi se.

På Bloggen:

Forsæt med at få anmeldt en bog, før jeg begynder på en ny:
Det har jeg holdt. Strot set hele året. Det er kun her i December og November at jeg ikke har holdt det. Hvilket jeg enlig synes er ret godt gået. Jeg vil klart forsætte med det her i det nye år. Da det er meget nemmere at anmelde bogen. 

Læs mere varieret. Så det ikke kun er fantasy bøger. fx flere krimi bøger osv:
Jeg har godt nok kun læst 1 eller to krimier. Men jeg har fået læst en del varieret. Godt nok mange ungdoms bøger, men de erotiske bøger har jeg også fået læst en del af i år.  Det er faktisk meget få fantasy bøger jeg har kastet mig ud i. 

Skriv flere personlige indlæg:
Jeg har næsten fået skrevet for mange personlige indlæg i år. Altså ikke de der vildt personlige, men der har ikke været så mange indlæg om bøger, hvilket jeg gerne vil blive bedre til næste år. For da jeg startede med den her blog, var det jo meningen at det skulle være en bog blog.  

Jeg går stadig ikke så meget op i det med nytårsforsæt. Men jeg kan godt se idéen i dem. Specielt dem man kan overholde, og ikke dem hvor man ved på forhånd, at det her kommer aldrig til at ske. For hvad er så idéen med dem? Man piner jo bare sig selv. I år har jeg valgt at jeg vil skrive en igen. Men stadig kun med små mål, som jeg håber at jeg kan overholde. 

Drik minder cola, og mere vand. 
Jeg drikker alt for meget cola og sodavand. Men alt for lidt vand. Faktisk kan der går op til flere dage uden at jeg får vand. Der for vil jeg gerne blive bedre til at drikke vand. Håber at jeg kan holde det her, hvor jeg kun drikker cola i weekenderne. 

Få styr på bøgerne i hjemmet. 
Jeg har ikke særlig meget plads på mit lille kollegiet værelse. Der for har jeg heller ikke særlig meget plads til mine bøger. Så de ligger og roder i alle mulige små bunker rundt omkring, hvor der er plads til dem. I næste år vil jeg gerne smide, eller give de bøger væk, som jeg ved at jeg ikke kommer til at læse. Og få et overblik over dem jeg beholder. Det vil måske også få mit rum til at se minder rodet ud. 

Kom ud og få noget motion.
Motion og jeg har aldrig været gode venner. Men til næste år skal jeg altså få dyrket noget! Om det så bare er at cykle eller gå. Jeg har fx også meldt mig til noget der hedder Motion-ven. Hvor man kan komme ud og lave motion med en anden person. Tænker at det vil blive nemmere at komme ud, når jeg ved at der står en og venter. 

Lyt eller se til nyhederne.
I år har jeg været virkelig dårlig til at se og høre nyeder! Jeg set under 5, og dem har jeg altid set, fordi andre har set på det, og jeg lige har været i rummet. Til næste år vil jeg altså være bedre til at se dem. Så jeg kan følge med i, hvad der sker ude i verden, og ikke bare i min egen lille verden. 

Lad de andre veninder tag styringen. 
Når mine veninder og jeg skal planlægge et eller andet. Kan jeg godt lide at tag styringen, fordi jeg tit synes at det går for langsomt, når de prøver på at gøre det. Mit nye mål er at jeg vil prøve på at slappe mere af og de dem styre det. Det kan sikkert blive lige så godt, som når jeg selv gør det. Håber jeg. Hehe. 

Læs 70 bøger. Gerne 4 bøger om måneden.
I år har jeg fået læst 66 bøger. Måske får jeg læst lidt mere. Men i 2011 fik jeg læst 55, hvor jeg havde sat målet tæt på de 50. I 2012 var mit mål på 50, hvor jeg fik læst 65. I år var den på 60. Så jeg tror godt at jeg kan nå 70 bøger. Måske vil jeg gerne sætte den på 80. Men vil hellere ikke have at jeg skal have den fløse af at jeg skal skynde mig. Så hellere hæve den i løbet at året, hvis jeg kan se at jeg kan nå målet. 

Vær aktiv på bloggen. Både med indlæg, kommentar osv. 
Jeg synes enlig selv at jeg er rimlig aktiv med mine indlæg. Men jeg kan godt være dårlig til at skrive tilbage, på de kommentar jeg får far jer, og det er simpelhen for dårligt. Så der for vil jeg gerne blive bedre til det i næste år. Der udover vil jeg også blive bedre til, at skrive kommentar til jer andre bloggere. Da det heller ikke er noget, som jeg er særlig god til. 

Har i nogle nytårsforsæt?

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s