Decemberleg #13 og 14

Udendørs aktiviteter (hvid jul)

       

Nu er der ikke kommet noget sne her på sjælland. Så det bliver lidt svært at vise jer det. Der for får i nogle billeder fra sidste år, hvor vi allerede havde sne i starten af December. Jeg håber at sneen kommer. For jeg synes ikke rigtig at det er jul, før hele landskabet er dækket med hvidt sne.

En film du næsten lige har set

Fotor121421193

A Bride for ChristmasNaughty or NiceChalet GirlTror du på julemanden?

De her film har jeg næsten lige set. De er ret søde alle sammen, på hver deres måde. Og på den ene eller den anden måde passer de alle sammen perfekt til julen.

The Hunger Games 2 : Catching Fire (DK)Af biograf film, har jeg lige set Ender’s Game og The Hunger Games: Catching Fire. På Tirsdag skal jeg ind og se Hobbitten i 3D med min onkel. Lige nu ser jeg Gossip Girl sæson 5, og ellers har  jeg lige set The Vampire Diaries sæson 3. Når jeg er færdig med Gossip girl. Regner jeg med at gå i gang med Supernatural.

Mangler du ønsker eller gaver. Så find dem her via Årets Julegave 2013.
Jeg har selv fundet min perfekte gave, som i kan læse om her

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

2 thoughts on “Decemberleg #13 og 14

  1. Den sidste film jeg har set, er The Croods. Den var jeg ret godt underholdt af. Haha. Og så har jeg været i biografen og se Enders Game, den var også fed. 🙂

  2. Kunne godt forstille mig at The Croods, vil være underholdende. Jeg har alsrig set den, mne jeg har hørt at den skulle være god. Jeg så godt at du skrev om Enders Game den anden dag 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s