I Månens Skær af Jon Brændsgaard Toft

Anmeldes til bøger

Forlaget
Forfatteren
Goodreads
Bogpriser
Amazon

“Han kunne mærke en svag brise, og i samme øjeblik gik det op for ham, hvor koldt der var. „Hallo?“ Der kom intet svar. Han vendte sig rundt. Det var vist lidt lysere den vej. Han kravlede forsigtigt fremad. Jo, den var god nok. I sin iver efter at komme ud i det fri kolliderede hans hoved med en trærod, der stak frem. Hovedet dunkede.”

Forlaget skriver:
Monsteret selv, eller ham, der slipper det fri?  William Bakers har altid set sig selv som en ganske almindelig mand, der lever et ganske almindeligt liv. Han er lokalområdets eventfotograf, og selvom det ikke er de mest indbringende opgaver, han får, klarer han og kæresten sig fint. Lige indtil han pludselig vågner op ude i den nærliggende skov uden den mindste erindring om, hvordan han er havnet der. Mystiske, natlige blackouts har så vidt han er orienteret aldrig været kendt i familien før, og da hændelsen gentager sig, ser han kun én mulighed: indlæggelse på Vor Frelsers Håbs Hospital …   

Tak for anmelder eksemplar som er fra Jon. De følgende udtryk er helt, og holdent mine egne.

IMAG1496i

Da jeg gik i folkeskole, læste jeg en del noveller. Men jeg har ikke læst det siden. Så jeg var lidt spændt på at se, hvordan det vil være, at læse sådan en igen. Man får ret meget ud af de få sider der er, hvilket er ret fedt. Jeg vil faktisk ønske at den var længere, da den slutter alt for hurtigt. 

Man dykker lige ned i vores persons hverdag. De personer der er i bogen er ret fine. Det er bare begrænset, med hvor meget man kan nå at lære dem at kende.. Men jeg synes at man får et godt billede af hvem de er. Jeg tror de er ret normale personer. Hvis man ser bort fra, det der sker med William. 

Fotor1210143813

I bogen var der nogle ret fine tegninger.

Jeg havde forventet, at der var mere gys i bogen. Men på den anden side, så gør det ikke så meget, da man også gerne vil have en forklarning, på hvad det er der sker. Hvis Jon en dag skriver en anden bog der minder om den her, eller noget andet til den her bogs målgruppe. Så kunne jeg godt finde på at læse det. Da Jons novelle er utrolig godt velskrevet og jeg følget mig underholdt af hans bog.

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s