Den sorte blomst af Jacob Weinreich

Anmeldes til bøger

Forlaget skriver: Når kønne, populære Sara Mørk på femten lægger et tæppe over sit skrivebord og tænder sin lille lampe, træder hun ind i Drømmeværelset. Her gemmer hun en hemmelighed, der er så langt ude, at hun ikke engang har fortalt den til sin bedste veninde, Frederikke: I Drømmeværelset kan hun tale med sine indre dæmoner!

Sara kan snakke med dæmonerne om alt. Glæder, sorger, længsler og håb. Selvom hun inderst inde godt ved, at det ikke er … virkeligt. Men alting ændrer sig, da den overnaturligt smukke Regitze flytter til byen. Inden længe har Sara det meste af klassen imod sig. Og da Regitze samtidig prøver at score Oskar, som Sara er stormende forelsket i, gør hun noget, hun aldrig før har gjort: beder dæmonerne om hjælp.

Tak for anmelder eksemplaret. som er fra Alvilda. De følgende udtryk er helt, og holdent mine egne.

Jeg har hørt en del blande meninger om den her bog og serie. Og de fleste var negative meninger. Så der for havde jeg ikke de store forventninger til bogen. Men jeg blev faktisk ret overrasket, for jeg synes at den har meget at byde på. 

Sara er enlig fin nok. Hun er en rimlig åben person, for os der læser bogen, og det er tit at hun henviser sig til os. Men hun siger mig faktisk ikke rigtig noget, hvis jeg skal være hel ærlig. Hun er en typisk teenager, der tænker over sit skole liv og kærligheds liv, (eller mangle på det) men mere sker der heller ikke rigtig ud over de her to dæmoner der heldigvis gør bogen lidt mere spændende. Sara er en af de populære i sin klasse. Og det er ret sjovt at høre historien, fra den populært.

Alt i alt synes jeg at det var en hel fin bog. Sproget er let og velskrevet. Jeg kunne godt ligge bogen fra mig, så det var ikke sådan en jeg vente side efter side. På mange måder minder dem mig lidt om Lola & Retfærdighedens bog af Janne Hejgaard. Fordi begge bøger handler om en pige der går i en klasse, og der er lidt overnaturligt i hendes verden. Dog synes jeg at den her bog på hænger beder sammen. Og sproget er skrevet til en lidt ælder alder gruppe, så den var nemmere at læse. Jeg blev positivt overrasket over bogen, og det bliver sjovt at se, hvad der kommer til at ske i de to andre bøger. 

Den sorte blomst - signeretDrømmeværelset:

  1. Den sorte blomst
  2. Det grønne spejl 
  3. Den hvide nat

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s