Prepper af Lise Bidstrup

... Anmeldes til bøger

Goodreads
Forfatteren
Forlaget
Bogpriser
Amazon

Forlaget skriver: Når den helt store katastrofe rammer Jorden, vil millionvis af mennesker dø. Men der findes grupper, som forbereder sig til denne dag. Folk, der ikke bare vil sidde stille og vente på katastrofen.

Daniel og hans familie gør sig klar til den endelige katastrofe, så de er parate, når den rammer. Så parate som man kan blive, i hvert fald… For når dommedag kommer, kan man ikke forudsige, hvad der vil ske, og man kan slet ikke forudsige, hvordan folk vil reagere. Heller ikke, selv om man har forberedt sig til det hele sit liv.  

Tak for anmelder eksemplar som er fra Lise. De følgende udtryk er helt, og holdent mine egne.

Jeg er glad for at jeg fik læst den her bog. For bogen er ret spændende på mange punkter! Først har vi jordens under gang, som er hele bogens hovedpunktet. Efter det har vi, med hvordan forskellige mennesker håndterer det hele. Og sidst men ikke mindst følger vi Daniel og hans familie, der i flere år har gjort sig klar til at den store ulykke skulle ramme jorden. Jeg synes at det er nogle fede emner, og jeg vil ønske at bogen var længere. Så man kunne få lov til at dykke endnu længere ned i emnerne. Det virker som om at vi kun får en lille smagsprøve, og at vi slev må gætte os til resten. Bogen skiftes med tiden fra nu og til før i tiden, så man får et ret godt billede af, hvordan familien tænker osv.

IMAG1201

Daniel og hans familie er enlig fine nok. Jeg vil vel kalde det for en typisk familie. Med mor far og to børn. Man finder hurtigt ud af at de ikke er så normale igen, og at de forbereder sig til den dag jorden går under. Jeg kunne godt havde tænkt mig, at man kom ind under huden på dem. Måske ikke så meget Daniel. Men mere de andre, og dem han senere kommer til at leve med. Det hele virker så overfladisk, hvilket er lidt trist.

Alt i alt synes jeg at det er en fin bog. Jeg fik snakket med Lise til årets bogforum og hvor hun fortalte, sine tanker bag bogen. Og jeg synes at det var fedt at høre på det. Fordi det gjord at man fik en beder forståelse af hendes bog. Jeg kam da ihvertfald lige med et arh, (eller to) da vi stod og snakkede sammen. I dag er de fleste ungdoms bøger ret lange, og den her kun lidt under 100 sider. Jeg gad godt at der var nogle flere, så man fik en bedre forståelse af hele den her familie og deres tanker. Jeg vil også havde ønsket at der var flere sider, da den sidste side blev vendt, for den sluttede ret bræt. Men bogen har klart en masse god idéer og spændende læsning!

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s