Et frækt væddemål af Jamie McGuire

Anmeldes til bøger

“I knew the second I met you
that there was something about you I needed. Turns out it 
wasn’t something about you at all. It was just you.”

Forlaget skriver: Abby Abernathy er en pæn pige. Hun drikker ikke, hun bander ikke, og hun har det rette antal cardiganer i sit skab. Abby er overbevist om, at hun har lagt sin fortid bag sig, da hun begynder på en frisk på college langt væk fra sin hjemby.

Men så render hun ind i Eastern Universitys omvandrende engangs-knald. Travis Maddox, høj, velbygget og dækket af tatoveringer er lige præcis, hvad Abby ønsker – at undgå. Om aftenen tjener han sine penge ved at stille op i arrangerede og brutale slåskampe, om dagen er han den mest eftertragtede mand på college. Lokket af Abbys tilsyneladende manglende respons på hans charme og tiltrækningskraft, snører han hende til at indgå et væddemål. Hvis han taber, skal han gå i cølibat i en hel måned; hvis hun taber, skal hun bo i Travis’ lejlighed i lige så lang tid. Uanset udfaldet ved Travis ikke, at han har mødt sin overmand. Et frækt væddemål er første bog i serien om Abby og Travis.

Tak for anmelder eksemplaret som er fra politikens forlag. De følgende udtryk er helt, og holdent mine egne.

Jeg blev ret overrasket over den her bog! Ud fra bogens tiltet, og bagtekst, havde jeg treode at der var meget mere erotik i bogen. Men i stedet for fik jeg en bog, med en masser af kærlighed og to personer der stadig er i gang med deres uddannelses liv. Ikke at det gør noget, for jeg kunne faktisk ret godt lide bogen. Så jeg er glad for at jeg fik læst den.

Abby har jeg lidt problemer med. Jeg synes at hun er sød som person. Men hun virker umoden på nogle punkter. Og jeg kan ikke alt se idéen i det hun har gang i. Det er tydeligt at se hun først og fremmest tænker på sine med mennesker, før hun tænker på sig selv, og det er måske ikke helt den rigtige måde at gøre det på. Travis brude man holde sig langt væk fra. Han er alt, det som man ikke burde flade for. Men jeg kan altså godt forstå, hvorfor Abby følger sig tiltrykket af ham. Og til tider virker han en mere voksen end Abby. America som er Abbys veninde, kan jeg virkelig ikke tag! Kan slet ikke forstå at Abby, ser hende  som en veninde. Når hun gør de ting som hun gør. Så er Americas kæreste, meget sødere, og til tider virker det også som om at han er en bedre person for Abby end America.

Jeg kunne faktisk rigtig godt lide bogen. Sproget er let og dejligt nemt at læse. Jeg blev underholdt af bogen, og vil klart også have fået mere. Hvis ikke det er fordi der, at der er de her fejl ved vores personer. Den næste bog i serien, ser vi fra Travis synsvinkel. Jeg glæder mig til at se, hvordan historien ser ud, når den kommer fra ham. Jeg tror at det godt kan gå hen og blive ret spændende, fordi han er en spændende person. Jeg kommer til at læse den næste bog, når den en dag er blevet oversat. Så jeg håber ikke at der går alt for lang tid. 

Et frækt væddemålBeautiful:

  1. The Submissive
  2. Walking Disaster. Kun på engelsk. Ved ikke hvornår den bliver oversat. 

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s