Årets første julegave

soft iceBlev til mig selv. Jeg skulle måske havde tænkt på de andre i familien. Men da jeg fik den her mulighed, kunne jeg ikke nænne, at sige nej til den. Efter at jeg havde brugt en del tid på Coolstuff hjemmeside. Fandt jeg den her super fede sag, under nye gadgets.

Der er ingen tvivl om at den bliver årets cooleste julegave til mig selv. Da min familie og jeg elsker is. Og siden jeg var hjemme hos min veninde. Hvor vi prøvet hendes is maskine, og Piskeriset kom med alle de skønne is opskrifter på sin blog. Har der stået en is maskine på min ønskeseddel. Så der for er jeg glad for at jeg, langt om længe har fået fat i en.

Efter at jeg havde bestilt den, gik der en lille uges tid og jeg kunne tage den med hjem, fra mit posthus. Nu står den her hjemme, og klar til brug. Coolstuff er utrolig hurtig til at sende deres ting afsted. Hvilket er ret lækkert. Gid posthuset var lige så hurtigt -.-

Fotor1117105245

Da jeg så hvor stor pakken var, troede jeg aldrig at jeg kunne få den hjem. Men det gik heldigvis uden problemer. Da jeg fik den hjem, fik jeg kigget lidt på den og på nogle af de opskrifter der er. Der er godt ikke mange, men der er lidt. Hvis man altså forstår engelsk eller svensk. Jeg synes godt at brugsvejledning eller brugsforvirring, som jeg kalder den, kunne være på dansk. Men det er også det eneste minus, som jeg har oplevet ind til videre. 

Den nem at samle og jeg fik samlet den inden der var gået 5 min. Den er virkelig fin, og jeg elsker den blå farve den har. Jeg tror at den er ret nem og lige til, når man først ved, hvordan den virker. Jeg har allerede fundet en plads til den, og jeg er sikker på at jeg vil få meget glæde af den.  I morgen kommer min mor på besøg. Hvor vi så skal prøve den af. Spørg mig lige om, jeg er lidt spændt på at se, hvordan det bliver. I skal nok få et indlæg.

Fotor111710592

Coolstuff er den senere, hen blevet tilføjet under julegaver. hvor der også er en masse andre fede og sjove ting, som jeg lige skal kigget nærmere på! Jeg vil klart anbefale dig at se hvad de har haft ting og sager. For jeg vil vove påstå, at der er noget for enhver smag.

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s