The submissive af Tara Sue Me

Anmeldes til bøgerForlaget skriver: Abby King har en hemmelig fantasi – og den er ved at blive virkelighed. New York kender Nathaniel Vesten som den smukke og geniale administrerende direktør for West Industries, men Abby ved, han har andre sider – han er en sexet og dygtig Dominant på konstant jagt efter en ny underdanig.

I sin længsel efter at opleve en verden af nydelse, der går ud over hendes simple liv som bibliotekar, tilbyder Abby sig som Nathaniels underdanige i en forventning om, at han kan opfylde hendes allerhemmeligste lyster.  Efter kun en weekend med mesteren, erkender Abby, at hun hungrer efter mere og underkaster sig kompromisløst Nathianiels præmisser.

Men trods den nydelse, Nathaniel finder i Abbys villighed, forbliver han kold og fjern, skjult bag sine regler. Abby bliver draget dybere ind i Nathaniels forjættende verden af magt og lidenskab, men frygter efterhånden, at hans hjerte er uden for rækkevidde – og at hendes er i dødelig fare …

Goodreads | Forfatteren | Forlaget | Bogpriser | Amazon

Da jeg gik i gang med den her, forventede jeg at få en bog, der var let og lige til. Og det fik jeg. Bogen er lige til, og nem at læse. Hvilket jeg til tider har brug for. Jeg har efterhånden læst en del erotiske bøger, og der er ikke så meget der skildre sig ud fra de andre. Men der for er det nu stadig en dejlig afslappet bog at læse.

Abby kan jeg ret godt lide. I forhold til de andre kvindelige hovedpersoner, med de her bøger. Så ved hun hvad hun går ind i, i forhold til Nathaniel. Og hun tænker faktisk en del over det hun gør, i stedet for bare at kaste sig ud i det. Hvilket er ret fedt. Der udover er hun sød og jeg kunne ikke lade, hver med at holde af, jo mere vi kommer ind i bogen. 

Nathaniel har jeg det lidt svært ved. Jeg kan ikke rigtig finde ud af ham, og til tider virker han ret hård, som person, og jeg kan slet ikke se, hvad det er Abby kan lide ved ham. Dog overrasker ham mig til sidst, og jjeg glæder mig til at se, hvordan han er i de næste bøger.

Alt i alt synes jeg faktisk at det er en hel fin bog. Sproget er let og lige til. Det er rimlig normalt, tit når man får en erotisk bog i hånden. Ved man aldrig, hvad man kan forvente sig i forhold til sproget og bogens udtryk i den. Jeg vil mene at, hvis man vil kaste sig ud i noget erotisk, er det her et ret god bud til at gå i gang med. Jeg glæder mig til at læse, hvad forfatteren har fundet på i de to andre bøger, og jeg håber ikke at der går for lang tid, før de bliver udgivet. 

The SubmissiveThe Submissive:

  1. The Submissive
  2. The Dominant. Kun på engelsk, ved ikke hvornår den bliver oversat. 
  3. The Training. Kun på engelsk, ved ikke hvornår den bliver oversat. 

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

One thought on “The submissive af Tara Sue Me

  1. Fin anmeldelse. Jeg har for længst opgivet denne genre. De erotiske romaner er for ensformet til at min interesse forbliver intakt. Det er dog dejligt at læse, at hovedpersonerne er begyndt at få lidt mere mellem ørene.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s