Bogforum 2013 #2

Hvis man bare er lidt inde i bøgernes verden, kan man umuligt have undgået at høre, at årets bogforum er i den her weekend, faktisk åbner de dørne her kl 10. Hvor folk kan komme og opleve en masse spændende ting. Der er flere og flere forlag, (som jeg følger) på Twitter og Facebook. Og det er ret sjovt at se, hvordan de forbereder sig til weekenden, med op til flere billeder og status opdateringer.  

Som jeg før har nævnt, så skal min veninde og jeg der ind, på søndag. Det var lige før at det ikke var blev til noget, fordi min veninde havde lidt problemer. Heldigvis fandt vi frem til en løsning. Så vi kan komme afsted sammen, ellers havde jeg taget der ind alene. 

Untitled-1Jeg har valgt at printe det ud jeg gerne vil, så jeg kan holde styr på det. Det er ret smart at inde på bogforum.dk, kan man lave sit eget program. Så det er nemmere at holde styr på det hele.

Der er faktisk en del ting jeg gerne vil opleve, som i kan se på billedet. Udover det er der også en del forlag, som jeg gerne vil besøg. Når man kigger kan, det godt virke lidt vildt. Men min veninde og jeg har snakket, om at vi tager det som det kommer. Vi tager der er, så vi er der når de åbner, også tager vi hjem, når vi ikke gider at være der mere. Sidste år blev det faktisk til et par timer, inden vi tog hjem.

Jeg regner ikke med at købe det vilde der inde. For det er faktisk mest de folk der kommer, som jeg gerne vil hilse på. Og jeg har heller ikke rigtig råd til at købe bøger, med julen der kommer osv. Men nu må vi se hvad der sker.

Skal i der ind i år? og hvad vil i gerne opleve?

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Reklamer

2 thoughts on “Bogforum 2013 #2

 1. Jeg skal også derind søndag og har selv lavet min eget program, som jeg også har printet! 🙂
  Derudover har jeg printet det originale program, hvis jeg nu skulle falde over noget andet spændende.

  Jeg tager desværre derind alene, da ingen af mine veninder kunne deltage >_<
  – Jeg håber virkelig at finde en masse inspiration til bøger, der skal på "To Read" listen (Som om den ikke var lang nok!)
  Herudover ser jeg virkelig frem til at møde andre bog-elskere og møde forfatterne, få signeret bøger og måske købe nogen julegaver?

  Jeg kommer selv, når de åbner og så må vi se, hvor længe jeg bliver. Der er meget jeg gerne vil opleve 🙂
  Måske vi ses?.. Hvem ved..

  • Jeg synes ihvertfald at det er mere overskuligt, hvis man kan gå rundt med sit egetprogra, så man ikke skal se på alt det andet. Mon ikke det bliver en hyggelig dag selv om du skal der ind alene? Det er jo fyldt med bøger og folk der elsker bøger. Så det kan vel ikke gå helt galt 😛

   Ej ja det kunne da godt være at vi gør det 😛 Det ved man jo aldrig. Jeg håber at du får en god dag der inde 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s