Vraggods af Sven Ørnstrup

Anmeldes til bøgerForlaget skriver: “Et brag gennemrystede trappen, da en del af loftet brød sammen, og en seng fra et af værelserne ovenpå brasede ned i flammerne i krostuen. Ovenpå! Måske hun stadig kunne komme ud den vej. Hurtigt drejede hun om på hælen og løb op på gangen igen. Røgen lå efterhånden også tykt heroppe, og det var svært at se noget.”

Da en lille landsby i kongedømmet Matinepia bliver angrebet af ukendte ransmænd, sætter det en række begivenheder i gang, som får konsekvenser langt ud i fremtiden. De tre venner, Erik, Odd og Marlen, er de eneste, som undslipper angriberne, og mod deres vilje hvirvles de ind i en konflikt, hvis dimensioner hverken de selv eller kongen af Matinepia forstår.

Det skal nemlig vise sig, at ransmændene ikke blot er simple ban-ditter. I stedet tjener de en hersker, hvis magt ikke har kendt sin mage i tusinder af år

Goodreads | Forfatteren | Forlaget | Bogpriser | Amazon 
Tak for anmelder eksemplar som er fra
Sven. De følgende udtryk er helt, og holdent mine egne.

Jeg har hørt rigtig hørt en del positive ord om Svens debut serie. Og jeg synes at den lød ret spændende på mange måder, blandt andet det med, at det forgår så langt tilbage i tiden. Så der for blev jeg også glad, og sagde ja med det samme, da jeg så en mail fra Sven. Bogen starter rigtig godt ud, og stilen mindede mig lidt om Eragon og Game of Thrones. Hvilket i sig selv, er ret fedt, da jeg godt kan lide de to serier. Detsvære synes jeg at den hurtigt blev tung i sproget og handlingen fange mig slet ikke. Så jeg måtte op ligge bogen fra mig, op til flere gange, hvilket er ret trist, når bogen har så meget at byde på. 

Erik, Odd og Marlen er de 3 personer som vi følger i bogen. Erik er klart den jeg bedst kan lide af de 3. De andre personer, er enlig ret fint beskrevet. Men jeg synes aldrig at man kommer ind under hunden på dem. Hvilket er ret ærgerligt, når det er dem det handler om. Der er en del personer i bogen, og man skal lige holde tungen lige i munden, når man læser den. For nogle gange skifer den person til en anden person, fra den ene linje til den anden, hvilket er lidt mærkeligt. Der kunne der måske godt havde været, et afsnit imellem dem personerne, eller et navn på den person det var, så man kunne se hvem vi befandt os hos.

Selv om at jeg har givet bogen nogle hug, så er den rigtig fin på mange måder. Der er mange detajler, og jeg kan godt lide den tid vi er i, og jeg er sikker på at der er mange, der vil kunne lide den. Specielt jer der er vild med fantasy bøger, eller jer der kan lide serier som Eragon og Game of Thrones. Den er bare for tung til min smag. Der er en bog mere i serien, som i selv kan se. Lige nu ved jeg ikke om, jeg kommer til at læse den. Men det er meget rart at man har den, så man kan hive den frem, hvis jeg får lyst til det.

Vraggods. romanAbaddons Arv:

  1. Vraggods
  2. Aiglans Garde

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s