Lidt lys til hjemmet.

Når vi er i den her tid som vi er, kan jeg rigtig godt lide at have lys i mit hjem. Men jeg har kun lys til fyrfadslys. Så da jeg så de her på Cathrines, blog. Måtte jeg bare eje dem! De passer perfekt til mit hjem, og jeg kan godt lide at de er så fine og enkle, så man selv kan pynte dem, hvis det er det man vil. Fx, kunne jeg godt forstille mig at putte et bånd rundt om dem, eller sådan noget.

Og her er mine så:

IMAG1047iKøbt i Rema 100 for 35,- og 29 ,-

I mit hjem har jeg som sagt en del lys til fyrfadslys. Her kan i lige se min lille samling.

Fotor1101205633

Da jeg så på min samling, faldt det mig ind, at jeg ikke havde købt nogle af dem selv. Så det var nok på tide at købe lidt til den.

Det nyeste til den, er den lille ugle kule, som jeg fik i efterårsferien, af min mor. Som har haft den med hjem fra Østrig. Den ældste er den lilla store sten blok. Jeg fik den af min konfirmation gave af, min lillesøster den gang vi samlede krystaller. De andre sten, har vi givet til min mor. Men den der har jeg selv beholdt.

Den lysebrune runde er en fra Randers regnskov. En som jeg fik af min mor, søster og papfar, da de havde været på ferie. Den er virkelig skøbelig, så der skal ikke meget til, før den går i stykker. De to sorte, er de duft lys, jeg har fået fra Buzzador. Den store hvide, var en jeg en gang fik i julegave. Jeg har ikke brugt den særlig meget, men den er ret fin.

Udover de to øverste, fik jeg også købt det her:

Fotor110291326Fyrfadlys i Rema 100 35 ,- Kalenderlys i Bilka ca 30 ,-

Jeg mangler lige nogle store bloklys til de to nye. Men så skulle jeg vist også være dækket ind med lys, resten af året. 

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s