Støtter du?

KnaekCancer

Lige nu er der Knæk Cancer Live på Tv2. Jeg har faktisk aldrig sendt penge ind, og jeg ville havde gjort det i år. Men jeg har simpelhen ikke haft penge til det. Så det må blive næste år. Jeg skulle enlig havde været til Halloween fest, men blev dårlig, og måtte blive hjemme så lige nu sidder jeg og ser showet. 

Ser i det og gør i noget for at støt det?

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Reklamer

2 thoughts on “Støtter du?

  1. Jeg støtter altid og skrev faktisk til kræftens bekæmpelse, om man ikke kunne være dør til dør indsamler, men det har de ikke.. man kunne dog oprette sin egen indsamling på nettet.. Så jeg tænke at jeg ville lave en indsamling hvor vi bloggere, kunne prøve at samle ind.. desværre var der ikke nogen der hoppe med på vognen og jeg har ikke selv råd… hvis jeg havde penge havde jeg støttet på stedet.. også dumt de ligger der her sidst på måneden.

    http://jeasblanketanker.blogspot.dk/2013/10/danske-bloggere-knkker-cancer.html

  2. Jeg så også showet. Jeg støtter op om kræftens bekæmpelse og da også knæk cancer. Det kan ramme os alle og har allerede ramt 3 i min familie. Min faster, min mor og min mormor. Min faster overlevede med nød og næppe og at se mine kusiner og fætter så kede af det, gjorde indtryk. Min mor fik opdaget sin brystkræft i et tidligt stadie og er i dag kræftfri. Vi ved endnu ikke hvor slemt det står til med min mormor, men en ting er sikker, det er hårdt at se dem man elsker lide under sygdommen. Det er en modbydelig sygdom og jeg kan ikke sige det nok: Støt! om det så er 20kr eller 10.000 er underordnet, så længe man støtter! 😀

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s