Inspirations billeder #30

Jeg bruger mere og mere Pinterest, og hver dag finder jeg det ene billede efter det andet. Det gør det så heller ikke nemmere at man både kan få den som en app. Nogle af de billeder som jeg finder, vil jeg vise jer med en lille tekst og et tema. Hvis i selv er bruger på siden kan i finde mig ved at søge Mabrsa.

Når vi når til en højtid synes, jeg tit at det er sjovt at, se på alle mulige ting, der har med den højtid. Nu er det jo ved at være Halloween. Jeg synes at det er så hyggeligt at se butikkerne, med det devise ting og sager, som man kan få til højtiden. Ja jeg ved godt at de også, er begyndt på det med jule ting. Men jeg vil altså først vise jer Halloween ting her på bloggen. Så kan vi altid tag julen bagefter. 

Nu har vi været hele vejen rundt med mine Inspirations billeder om Halloween med Cupcakes, Halloween fest, og udsmykning.

I dag kommer bliver det billeder med pynt. For hvis man skal holde en Halloween fest. Synes jeg også at pynten skal være på plads, så man kan se hvilket tema der er. Jeg har sat nogle billeder sammen. Hvor det er med pynt indendørs, udendørs og, lidt idéer til, hvordan man kan udsmykke sit græskar. 

Fotor01026125251

Fotor01026132749

Fotor01026133552

Fotor01026132315

I aften skal jeg selv til Halloween fest 😀 Jeg havde enlig ikke regnet med at jeg skulle noget. Men i mandags spurgte min kollega, om jeg vil med til deres Halloween tam tam, som jeg så senere hen har takket ja tak til. Jeg håber at jeg får taget nogle billeder, men nu må vi se.

Jeg håber at i får en god dag, og en god fest til jer der selv skal holde noget, om det så bliver i dag, eller på et andet tidspunkt. De her billeder jeg har kommet med, i det her indlæg, har bare været et lille udvalg af alle de billeder jeg har i min mappe. Hvis i vil se flere billeder, kan i se dem her

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s