Inspirations billeder #27

Jeg bruger mere og mere Pinterest, og hver dag finder jeg det ene billede efter det andet. Det gør det så heller ikke nemmere at man både kan få den som en app. Nogle af de billeder som jeg finder, vil jeg vise jer med en lille tekst og et tema. Hvis i selv er bruger på siden kan i finde mig ved at søge Mabrsa.

Når vi når til en højtid synes, jeg tit at det er sjovt at, se på alle mulige ting, der har med den højtid. Nu er det jo ved at være Halloween. Jeg synes at det er så hyggeligt at se butikkerne, med det devise ting og sager, som man kan få til højtiden. Ja jeg ved godt at de også, er begyndt på det med jule ting. Men jeg vil altså først vise jer Halloween ting her på bloggen. Så kan vi altid tag julen bagefter. 

De sidste par dage, har jeg kigget på mad inspiration til Halloween mad. Ikke fordi jeg selv holder det. Men jeg synes at det er ret sjovt, at se hvordan, folk pynter deres mad. Her har jeg samlet nogle cupcapes, der er ret fine på hver der måde.  Holder i Halloween? 

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

3 thoughts on “Inspirations billeder #27

  1. Yums, nogle kager!
    Jeg ville frygtelig gerne holde det med udklædning og hele molevitten rigtigt amerikansk-halloween-style. Desværre er jeg ret alene om det ønske i min vennekreds, øv! ^^

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s