Bloggertræf Challenge d. 21 Sep. #1

Til blogger træffet den 21 September, er der blevet lavet, en 5 dages Challenge. Den første dag, skal vi skrive lidt om os selv og linke til de andre. Jeg har valgt at skrive lidt info. Og fået Cathrine til at stille mig 10 spørgsmål. Som jeg vil prøve at svare på, så godt jeg kan.  Jeg undskylder for mit lange indlæg. Jeg håber at i stadig har lyst til at læse det

1255489_494926827263949_1336483431_n

33Præsentation af dig selv:

Kælenavne: Muller, Maurice, Marulle.
FødtPå Ærø. Men har altid boet på Sjælland.
Stjernetegn: Er krebsens, da jeg er født i Juli. Mit kinesiske stjernetegn er dragen. I kan finde ud af jeres her.

Søskende: Jeg har 3. En på min mors side. 2 på min fars.
Beskæftigelse: Lige fortiden går jeg ude ved noget der hedder Drift og Service. Til Januar håber jeg, at jeg kan begynde, på  web-integrator uddannelsen.
Interesser:  Bøger, film, fotografering, kunst, indretning, blogge verden.
Dyr: Ingen lige pt. Men jeg vil ønske at jeg havde en kat.
Andet: Jeg hverken ryger eller drikker, da jeg ikke kan se idéen i det. Jeg har ikke køre kort, og jeg får det nok aldrig. Jeg har gået på efterskole i 2 år.

De 10 spørgsmål:

Det er de her jeg snakker om. Billedet er lånt fra Google

1. Samlede du på noget da du var mindre / samler du på noget nu?
Der var virkelig mange ting, som jeg samlede på da jeg var barn! Nogle af de få ting var: hoppebolde, glansblidler, servietter, spillekort (købte et nyt spillekort fra, hvert sted jeg besøgte. Det samme gjorde min søster og jeg med krystal sten. Da vi blev ældere. Vi fik en ret stor samling ud af det!) lys, malebøgerviskelæder,

Den gang jeg gik i folkeskole, samlede jeg også på de der klistemærker hæfter, hvor der var nummer i dem, også kunne man samle og købe en lille pakke klistermærker med 5 styk i hver pakke. og der efter sætte dem i bogen, hvem man ikke havde dem. Jeg Kan huske at jeg havde sådan en Tarzan. Og jeg tror også at jeg havde en med Mulan. Jeg havde et par stykker, af dem. Man kunne også gøre det lidt ala det samme. Med Spice girls, hvor det var med billeder og en mappe.  Kan i huske dem?

I dag samler jeg på ugle ting. Men det har i vist også fundet ud af, hvis i følger min blog. Jeg har også en stor samling af film og bøger. Specielt min bogsamling vokser sig støre og støre. Bliver nød til at flytte, så jeg kan få plads til flere bøger 😀 De sidste par gange jeg har været ude og rejse, har jeg haft et håndklæde med hjem fra landet. Og bogmærker har jeg forresten også en del af nu. 

2. Hvordan slapper du bedst af?
Med en bog! Hvis jeg bliver fanget af bogen, kan jeg glemme alt omkring mig. Min ekæreste kaldte mig for en dør, når jeg sad og læste. Fordi han skulle gentage hvad han sagde, fordi jeg ikke hørte det første gang. Jeg elsker også at slappe af til en film på enten tv’et eller iPaden. Der udover slapper jeg faktisk også af når jeg sidder og skriver indlæg til min blog. Da jeg 100 % fokuseret på det jeg laver. Det samme når jeg sidder og arbejder med mine billeder i Photoshop.

3. Har du nogle drømme om fremtiden? Fortæl?
Hm mine drømme. Lige nu vil jeg vildt gerne have en uddannelse inden for it verden. Og helst gerne få et arbejde med det bagefter, som man kan leve af. Lige nu drømmer jeg ikke om en mand eller børn. Men jeg vil gerne have min egen lejlighed, så jeg kan spille væk fra det her kollegiet. Men jeg har faktisk ikke de vilde drømme. Jeg tager bare en dag af gangen. Da jeg var mindre drømte jeg om at blive forfatter, bibliotekar eller fotograf. Eller et arbejde, hvor man indrettet folks boliger.

4. Har du nogen tattoos/har du overvejet nogle?
Jeg har ikke nogle. Og jeg kommer sikkert aldrig til at få nogle, da jeg er bange for nåle, og den smerte det kan give en, når de bliver lavet. Dog har min veninde og jeg overvejet at få lavet en ugle tattoo sammen. Da vi har kendt hinanden siden folkeskolen, og vi begge to elsker ugler. Jeg har også kigget på nogle små nogle. Hvis i vil se dem, kan i se nogle som, jeg har kigget på her.

5. Hvad er din ynglings film/serie?
Jeg har alt, alt for mange! Jeg har ave et billede så i kan se, hvad for nogle det er:

Jeg kunne havde valgt mange flere. Men det her er nogle af mine absolut ynglings film og serier. Jeg har en ret bred smag. Så der for har jeg også pænt, mange film og serie såten her hjemme. 

6. Hvad er det fede ved at komme i biografen?
Det er hele den her særlige forventing, du har til filmen, før du sætter dig ned i de røde sæder. Duften af popcorn, og den summen fra folk der snakker om, hvad de synes om film. Og så er det bare fedt at se, en stor film på en stor skærm med fed lyd til. Jeg må ærligt indrømme. At jeg vil hellere se en film i biografen end der hjemme, fordi der er meget mere stemning over det.

7. Hvad er din ynglings årstid og hvorfor?
Forår helt klart! Jeg elsker når man kan mærke varmen komme. Blomsterne der springer ud, og at dagen bliver længere og længere. Jeg ved godt at December ikke er en årstid. Men jeg elsker den del af året. Med alt det familie der er, og den hvide jul, vi nogle gange er heldige, at få lov til at opleve. Glæden ved at give gaver til andre. Og duften af den lækkere julemad, imens julesangen strømmer ud fra radioen. Jep jeg kan høre julesange hele året, hvis det skulle være

8. Hvis du fik 10.000 kr, hvad vil du så bruge dem til?
En ny bærbar. Hvis der blev nogle penge tilbage, vil jeg rejse for dem. Hvis jeg var klog. skulle de gemmes til, den dag jeg flytter. Men jeg følger mere for det andet. 

9. Er du morgen eller aften menneske?
Morgen menneske. Uden tvivl. Nogle gange i weekenderne, er jeg frisk kl 6 også kan jeg ikke sove mere. Udenset, hvor meget jeg prøver. Så før i tiden havde jeg det også rigtig svært ved, at være længe oppe. Men det er jeg heldigvis blevet bedre til med tiden.

10. Tror du på spøgelser?
Ja det gør jeg. Jeg har aldrig set et. Men der for er jeg stadig overbevist om at de er der. Specielt med alle de historier, som folk kommer med. Jeg elsker at se programmer om spøgelser dog ikke de latterlige programmer, som dem de har på tv3. Men sådan nogle seriøse nogle. Jeg har aldrig prøvet, ånden i glasset, og jeg vil heller aldrig prøvet det. 

De andre deltagers blogs:

Jeanette – Anne-Mette – Cathrine – Hejdi – Randi – Anne – Camilla – Mette – Michelle – Janni

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s