Den sidste fødselsdagsgave

Jeg havde fødselsdag i juli og fik holdt den i August, for resten af familien. Der fik jeg af min papfar en jakke i fødselsdags gave. Så lige siden har jeg været på jagt efter en. Og da jeg er ret kræsen. Var det faktisk ret svært at finde en. Men for nogle under siden, fandt jeg den her jakke hos Cellbes, og jeg var solgt! Jeg har hørt om siden før, men jeg har aldrig bestilt noget der fra, så jeg var lidt spændt på, at se hvordan det hele vil forløbe.

Fotor091713092

Jakke i blommefarve. Til 499 ,-

Det første problem kom, da jeg skulle vælge hvilken farve jakken skulle være i. For udover sort. Har den den også i blå og grøn. Men jeg tog Lilla. Da jeg elsker farven, og jeg synes at verden er nok af grå og triste farver her om vinteren.

 Jeg skulle i kontant med dem, af to grunde. Den ene gang sendt jeg en mail, og den anden gang ringede jeg, og begge gange virker de utrolige søde og hjælpsomme. Der var nogle problemer med at få den frem. Men jeg tror at det var pga post danmark. De synes åbenbart ikke at jeg skulle have en besked om, at de havde lagt den i en døgenpostboks. Jeg ringede til post danmark i dag, og den havde ligget der siden den 11. Så jeg er glad for at jeg fik ringet. Ellers havde de sikkert sendt den retur, da der var gået over en uge :/ 

Da jeg fik hentet den hos døgenposten. Lå selve jakken i en fin lilla pose. Som var lige til at tage hjem på cyklen. Jeg havde frygtet lidt, at den vil ligge i en stor papkasse. Da jeg skulle prøve den. Så den ret stor ud, men den kan snøres ind, og det gør ikke så meget. For så kan jeg også have en trøje på. Jeg er helt vild med farven, og den længe og form jakken har. Så jeg skal nok blive glad for den, når det går hen og bliver koldt. 

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

3 thoughts on “Den sidste fødselsdagsgave

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s