Lidt film nyt.

De fleste af jer har nok set dem. Men jeg vil nu alligevel vise jer de nye trailers til to film, som jeg glæder mig utrolig meget til at se.

Kvinden i buret af Jussi Adler-Olsen ISBN 9788740003826Den første jeg vil vise jer er til Kvinden i burdet. Jussi Adler-Olsen først bog i serien Afdeling Q. Jeg har selv læst bogen og de andre bøger i serien. Men det er ved at være noget tid siden.

Jeg må ærligt indrømme at jeg er ret vilde med hans bøger. Nu hvor vi nærmere os datoen, hvor den kommer i biografen. Får jeg helt lyst til at læse bøgerne igen. Stort set alle i min mors side af familien har læst bogen. Så vi har snakket om at lave en hel familie tur, hvor vi går ind og ser den. Men nu må vi se om det sker. Jeg er ihvertfald sikker på at jeg skal ind og se den.

Film får premiere den: 03.10.2013

Frygtens skole af Richelle Mead ISBN 9788721035808Den anden film som jeg gerne vil vise jer trailer til er Vampire Academy af af Richelle Mead. Den kommer først en gang til næste år. Tidligere i dag blev den første trailer released. Jeg synes enlig at den ser ret fed ud.

Det er lang tid siden at jeg har læst bogen. Så jeg overvejer lidt at genlæse den. Men jeg ved ikke om jeg gider at læse den. For det forlag, der oversætter bøgerne, har kun oversat de 3 første ud af de 6 der er. Så jeg håber lidt på at de vil oversætte de sidste, nu hvor den udkommer på film. Jeg glæder mig til at se filmen. For jeg var ret vild med de 3 første bøger. Dog er jeg lidt bange for at det er sådan en film, som man glæder sig så meget til. At det ender med at man bliver skuffet over den.

Film får premiere den: 3.07. 2014

Hvad med jer, glæder i jer skal i ind og se dem?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s