Skæbnespor af Amanda Hocking

Læs også: Blodets bånd1 

Forlaget skriver: Netop som Alice tror, at hun har fået styr på sit liv og fundet en god balance mellem den nye og fascinerende vampyrverden og den mere normale virkelighed sammen med sin lillebror, Milo, indtræffer et tragisk uheld, som forandrer alt.

Jacks familie må indstille sig på en helt ny situation, som ingen havde regnet med, og for Alice – ja, for Alice er det intet mindre end en katastrofe. Hendes liv falder fuldstændig fra hinanden, og Jack, som ellers sådan næsten officielt var blevet hendes kæreste, trækker sig tilbage fra hende og har dårligt tid til at svare på sms?.

Og hvad Peter, Jacks bror, angår, så ved Alice ikke engang, hvor han er. Eller hvornår han vender tilbage, hvilket meget vel kan vise sig at blive fatalt, for hvordan vil Peter reagere, når han finder ud af, at Jack og Alice ikke har respekteret hans ufravigelige krav på Alices blod?

Men som Alice meget snart vil finde ud af, er der også andre vampyrer, som hun bør være bekymret for 

Goodreads | Forfatteren | Forlaget | Bogpriser Amazon
Tak for bogen, som er fra Carlsen. De følgende udtryk er helt, og holdent mine egne.

Jeg blev virkelig vild med den først bog, som jeg læste på under et døgn. Så jeg var ret spændt på om, den her bog vil være lige så god. Detsvære må jeg sige at jeg blev ret skuffet over den. Den fange mig ikke på samme måde som den første bog, og Alice blev mere og mere træls at høre på! Der sker en masse ting i bogen. Men det er som om at lige før det hele bliver spændende, så sker der et eller andet, også kom tempoet ned igen.

Som sagt så synes jeg at hovedpersoen Alice er ret træls i den her bog. Hun er enlig fin nok, det er ikke det. Men der er bare så mange ting som hun gør, hvor man ikke kan andet end at sidde og ryste på hovedet af imens man tænker. Hvorfor, gør du nu også det? De andre personer i bogen er jeg ret vilde med. Specielt vampyr familien. Men kunne jeg også godt lide allerede fra bog et af. Alice får endelig øjne op for at det ikke er alle vampyr der er lige venlige, hvilket også var på tide.

Med den slutning som bogen nåde at komme med. Ligger den kraftigt op til action i den næste bog. Jeg glæder mig faktisk til at se, hvad der kommer til at ske. Nu lyder det måske som om at bogen er dårlig. Men det er den bestemt ikke. Den er bare ikke lige så god som den første bog. Den her bog er ikke en man skal side og tænke, hvorfor sker nu det, og det i bogen. Så det vil være en perfekt bog, hvis man har brug for en let læst bog. Som ikke har et tungt sprog, eller for mange sider. 

Blodets båndSkæbnespor af Amanda Hocking ISBN 9788711396964

  • Vildveje
  • Skæbnespor
  • Blodstier 
  • Der er også en bog nr 4. Men ved ikke, hvornår den udkommer på dansk.

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s