Glød af Maya Banks

Anmeldes til bøger

Læs også: Breathless#1 

 Forlaget skriver: Jace Crestwell og Ash McIntyre deler alt – inklusive deres kvinder. Men da Jace møder Bethany, begynder han at føle noget, han aldrig tidligere har følt: jalousi.

Den magtfulde besættelse truer, overvælder og ophidser ham. Jace vil ikke dele Bethany med nogen anden. Han er fast besluttet på at være den eneste mand i hendes liv, også selvom det måske vil betyde enden på et livslangt venskab med Ash og koste ham en ualmindeligt dygtig forretningspartner.

Bethany skal være hans og hans alene. Men ønsker hun selv det? 

Goodreads | Forfatteren | Forlaget | Bogpriser Amazon
Tak for bogen, som er fra Arnold Busck. De følgende udtryk er helt, og holdent mine egne.

Jeg var ret vild med Jace i den først bog som bi person. Der for glædet mig også til at læse hans bog. Jeg havde håbet at vi havde fået lidt mere af hans og Ash vilde lisvstil. Men der ikke så meget af den. I den første bog gik der næsten 100 sider, før Mia og Gabe. Her gik det ret hurtigt i den her bog. Selv om at personerne og miljøet er det sammme fra sidste bog, Så er jeg ret vild med at forfatteren fornår at skrive to vildt forskellige historier.

Jace personlighed er jeg ret vild med! Lige som i den første bog hos Gabe, får vi også hans tanker og hans synsvinkel fra hans side af, hvilket er rigtig fedt! Jeg håber at der er flere erotiske bøger, vil gøre den overvejlse at skrive dem på samme måde som den her serie. Jeg synes at man får mere ud af personerne i bøgerne. Der er nogle gange i bogen, hvor jeg bare har rystet på hoved pga de ting, som han gør og siger til sine medmennesker. Men han fornår heldigvis at gøre det godt igen. En anden ting jeg godt kan lide ved Jace er at han, er en af de få mandlige personer i erotike bøger. Der er ret hurgitg til at blive klar over at det er kærlighed det her, og ikke bare fantasitk sex.

Bethany havde jeg det svært ved! Der var så mange gange i bogen, hvor jeg synes at hun var træls! Blandt andet hendes forhold til hendes så kladte bord. Jeg synes at hun håndteret det hele ret mærkeligt, specielt i forhold til Jace. Jeg synes enlig at hun er sød nok, og hun er en stærk personlighed, der er bare så mange punkter, hvor hun virker svag.

Jeg synes ret godt om den her bog! Jeg kan godt lide hele den her ny modærnet askepots fortolkning. Sporgt er let og fylden. Der nogle af de danske overstættelser, som jeg griner ret meget af. Men jeg ved ikke om det er en fejl, eller om det er meningen. Men jeg tror at det er meningen, når nu der er så mange af dem i oversættelsen. Af de 3 fyre i bogen, er Ash den jeg synes bedst om. Så jeg glæder mig til at få finger i den næste bog, så jeg kan se, hvordan den er.

BreathlessGlød af Maya Banks ISBN 9788763829151

  • Gnist 
  • Glød
  • Ild. Udkommer d 28-10-2013

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

One thought on “Glød af Maya Banks

  1. Jeg syntes også Bethany var SÅ belastende. Hun satte virkelig mit pis i kog i 98% af tiden hun optrådte i bogen. Var meget mere lun på den første i serien. Er spændt på nr. 3 😛

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s