My week. nr 30 i 2013.

… Der er gået en tid siden jeg søgte kontanthjælp. Men jeg har ikke fået noget brev om, at den er blevet godkendt. Så i mandags tog jeg op til Jobccenteret i Hillerød for at høre, om den er blevet godkedt. Det viser sig at jeg er blevet godkendt. Jeg har bare ikke fået noget brev. Fedt. Men i det mindste kommer der penge den 31, hvilket jeg er ret lettet over.

… Mandag aften skulle vi til familie middag, hos min mors kæreste mor. Det var rigtig hyggeligt. Der var god stemning, og masser af mad! Vi var alle pop mætte da, vi først kom hjem sendt om aften.

… Da jeg var færdig med Hartmann om tirsdagen. Tog jeg hjem til min mor, for at hente moget  vasketøj, hjem til mig selv for at hænge det op, også i svømmehallen, hvor jeg skulle mødes om aften. Jeg var pænt træt, fordi jeg havde cyklet hele byen rundt, og gået en tur rundt om slottet i Hartmann. Men det var rigtig fedt at være sammen med dem i svømmehallen. De andre var der i 3 timer. For de kom før mig, Så de var også pænt trætte da vi gik.

 … Efter svømmehallen tog vi alle sammen op i byen for at spise sammen. Efter vi havde spist, tog nogle stykker ned Bilka. I Bilka, så jeg at de havde en ventilator til 200 kr. Hvilket jeg ikke kunne stå for, pga tilbudet, og varmen der er hjemme hos mig. Det var ikke helt nemt at få den hjem. Men den kom da hjem, og jeg fik smalet den, med lidt hjælp fra en. Da jeg blev total forviret over brugsanvisningen. Men den kom op, og nu er der dejligt køligt i hjemmet.

… Onsdag fik jeg pakket til Ventilens sommertur. En veninde der også skulle med, kom og sov hjemme hos mig. Da jeg har tætter på, det sted, hvor vi skulle mødes end hun har. Om torsdagen, gik vi sammen hen til Ventilen, hvor vi skulle mødes med de andre, og pakke de to biler, vi skulle køre i. 

… Lørdag aften var der tema fest på sommerturen. Vi havde været der siden torsdag, og nogle af dem der var der kendte vi allerede fra sidste år. Så der var god stemning. Hvilket der faktisk var under hele turen, som varet fra torsdag til søndag. Aftens tema var eventyr, så vi skulle alle klæde os ud, fra et eller andet eventyr. Jeg var selv heks. Der var virklig noget flot udklædning i blandt os. 

… Søndag skulle vi hjem fra sommerturen. Selvom at det havde været en rigtig god tur. Så glædet jeg mig nu til at komme hjem, til mit eget. Jeg synes at det var hårdt at være sammen med 65 andre personer i 24 timer i døgnet. Jeg var også pænt træt da jeg først var kommet hjem! Jeg kom hjem ved 16-17 tiden, og jeg faldt allerede i søvn ved 19 tiden.

I den kommende uge har jeg planer, om at tage en tur i biffen med min kusine, hvor vi skal ind og se Now you see me. Jeg glæder mig til at se om, filmen er lige så god, som den ser ud til at være. Om torsdagen skal jeg til Bakken, med en veninde og hendes søster. Lørdag skal jeg i zoo, med en veninde. For at lave noget andet, end det vi plejer.

Hvis du vil se flere billeder, kan du finde mig her.

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s