Gnist af Maya Banks

Forlaget skriver: Mia Crestwell er Jaces lillesøster og meget yngre end Gabe Hamilton. Og Gabe har ventet på hende i lang tid. Hvad han ikke ved er, at Mia længe har fantaseret om ham. Og ja, han er fjorten år ældre end hende, men hvad så?

Hun ved godt, at han er i en helt anden klasse end hende selv, men hendes lyst til ham er kun blevet stærkere med tiden. Hun er voksen nu, og der er ingen grund til ikke i det mindste at prøve.

Men da Gabe hvirvler hende ind i sin verden af penge, magt og sex, indser hun, at der er meget, hun ikke ved om ham. Blandt andet hvor krævende og udfordrende hans begær kan være.

Goodreads Forfatteren | Forlaget | Bogpriser | Amazon

Jeg har længe gerne vil læse den her serie. Så da jeg fik mulighen for at læse nr 2 i serien af Arnold busck. Tænkte jeg at det var en god idé, at læse den første, før jeg begyndte på nr to.  Da jeg var færdig med bogen, blev jeg faktisk lidt skuffet over den. Det var ikke fordi bogen var dårlig. Der er bare nogle ting, der minder mig om de andre erotiske bøger. Men okay krimi bøger, er også stort set de samme. Så det er til at leve med.

Det første jeg har lage mærke til i bogen, var at vi får lov til at følge både Mia og Gabe. Det er ikke sådan at vi får et kapitel hver med dem, men deres synsvinkel skifter, så det passer til histoerien. Hvilket er ret lækkert. For det gør at vi kommer under hunden på dem begge to, i stedet for kun den ene. Det var hurtigt Gabe som jeg blev vil med. Han har nogle mærklige måder at sige og gøre tinge på. Men fordi man får hans, side at høre af histoerien. Så kan man godt forstå, hvorfro han gør som han gør.

Mia havde jeg det lidt svære med. Hun er sød og flink, det er ikke det. Men nogle gange virker det bare som om at hun tager for let på det. Fx så synes jeg at er lidt for hurtigt med Gabes kontrakt og hvordan han gerne vil have det. Jeg kan godt lide at hun, gerne vil klare sig selv, om at hun har flere personer, der gerne give hende det ene og det andet, så hun ikke behøver at arbejde.

En anden ting jeg godt kunne lide ved bogen er den erotiske side af bogen. Det virker som om at forfatterne har brugt mere tid på at tænke over det, end hendes med forfattere. Der går fx næsten 100 sider før de har sex, og det er faktisk ret rart. Det virker mere oprigtigt, i stedet for at de bare hopper på hinanden, ved første øje kast , hvilket jeg synes er ret lækkert. Der kommer ikke rigtig den mørke side frem i bogen. Men det gør mig faktisk ikke noget, for det gør man få i Fifty Shades of Grey.

Hvis du ikke har læst nogle Erotiske bøger før, vil jeg mene at det her er en god bog at kaste sig ud i. Hvis man gerne vil prøve at læse en. Jeg er glad for at jeg selv fik læst den. Og jeg skal da også læse de næste to bøger, hvor det er om Jace og Ash, som jeg glæder mig til at læse om. Da det virker som om, at de er nogle spændende fyre at læse om.

BreathlessGnist af Maya Banks ISBN 9788763829137

  • Gnist 
  • Glød
  • Ild. Udkommer d 28-10-2013

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s