Dæmonernes by af Cassandra Clare

Forlaget skriver: 16-årige Clary Fraye er en ganske almindelig pige i New York. En aften overværer hun et mord på et diskotek begået af en gruppe teenagere bevæbnet med mærkelige våben. Da hun prøver at indberette mordet, forsvinder liget ud i den blå luft.

Clary bliver trukket ind i en parallel verden af dæmoner, varulve og vampyrer – og dem, der bekæmper dem. En verden, der på overfladen er fuldstændig som vores, men som under overfladen gemmer alverdens mystiske væsener. 1. del i trilogien Dødens Instrumenter

Goodreads Forfatteren | Forlaget | Bogpriser | Amazon
Tak for bogen som er fra SF Film. De følgende udtryk er helt, og holdent mine egne.

Nogle vil måske synes at der var, alt for meget i den her bog. For mange væsner, for mange personer osv. Men ikke mig! Jeg elsker det! Jeg synes at det er super fedt, når det hele er samlet i en ny og spændende verden. Man kan lige frem følge den kærlighed, der er lagt i universet fra forfatterens side af. Jeg kan ihvertfald godt forstå, hvorfor serien er blevet så populær som den er blevet. 

Jeg er ret vild med Clary som person. Faktisk er jeg ret vild med de fleste af dem. Men nu er det jo Clary der er hovde personen. Jeg kan godt lide at hun kæmper for dem hun holder af. Hun er ikke sådan en der bare giver op, når den første chance kommer, og det synes jeg at hun besiver igen og igen. Hun tager det lidt for let, da hele den nye verden bliver åbnet for hende. Men det har jeg set før. Så det går. Der er nogle af de andre personer der er ret iraterne i starten, men jo mere man lære om dem. Jo nemmere er det at holde af dem.

Jeg skal helt klart læse de andre bøger i serien. Jeg er ret spændt på at se, hvordan de har lavet film. Om det er et hold, der har lavet den efter bogen. Eller om de har lavet den helt om. Forfatteren har skrevet en anden serie, hvor universet forgår lidt i samme univers. Når jeg er færdig med den her serie. Kunne jeg godt at finde på at læse den.

Dæmonernes byBøgerne i Dødens instrumenter:

  1. Dæmonernes by
  2. Den tavse by
  3. Englens by
  4. De faldne engles by
  5. De fortabte sjæles by

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s