Bundet til dig af Sylvia Day

Anmeldes til bøger

Læs også: Crossfire 1 og 2

Forlaget skriver: Da Eva Tramell og Gideon Cross støder ind i hinanden i Crossfire-bygningen i New York, er kemien mellem dem øjeblikkelig og overvældende, men begge har de store følelsesmæssige ar og må kæmpe for et velfungerende romantisk forhold. Bundet til dig er den tredje bog i den stærkt erotiske serie om Eva og Gideon.

Den første roman i serien er Blottet for dig, og den anden er Spejlet i dig. Crossfire-serien er øjeblikkelig blevet en kæmpe succes. Den er solgt til udgivelse i foreløbig 34 lande og røg ved sin udgivelse ind som nr. 1 på New York Times’ bestsellerliste.

Om forfatteren: 
Sylvia Day har skrevet talrige storsælgende romaner inden for den romantiske genre. Hun er gift og mor til to. Før Day blev fuldtidsforfatter, har hun haft vidt forskellige job; lige fra medarbejder i en forlystelsespark til russisk sprogofficer for den amerikanske hærs efterretningstjeneste. Forløberen til Spejlet i dig, Blottet for dig, var hendes store internationale gennembrud.

Goodreads | Forfatteren Forlaget | Bogpriser | Amazon  

Efter at jeg var blevet så skuffet, over den sidste bog. Var jeg lidt i tvivl om, jeg overhovedet vil læse bogen. Men da jeg så den på Ebib. Blev jeg nød til at læse den. Også er det jo gratis at læse den, så det vil ikke betyde særlig meget, hvis den skuffede mig. Jeg blev hurtigt suget tilbage, til bogens verden. Jeg nød den her bog, langt mere end den forrige. Det virker som om at Sylvia Day, har tænkt over,  bogens indhold i den her bog, end den anden. Hvilket er lækkert. Det gør at man har lyst til at læse den. 

Eva og Gideon har stadig deres problemer med, hver deres fortid. Men deres forhold, bliver stærkere for hver dag der går. Bogen forsætter der, hvor den sidst bog slutter. Men det virker som at det har hjulpet, at de var væk fra hinanden. Jeg elsker de to personer. Jeg synes det er fedt, at de begge to, har deres stærke og svage sider. Det gør dem lige værdig i forhold, til visse andre bøger, hvor det er manden der bestemmer det hele. Dog forstår jeg ikke den måde, de vælger at håndtere deres forhold på. Slette den måde Eva er over, for sin så kaldte bedste ven.

Hvis i har det lige som mig. Om at i var vilde med den første, men blev skuffet med nr 2. Så synes jeg at i skal give den, her bog en chance. For det fortjener den. Bogen overrasket mig til sidst. Dog vil ikke sige med hvad, for det vil afsløre rimlig meget af bogens indhold. Jeg glæder mig til at se, hvad der kommer til at ske, i de næste bøger. Jeg håber at de forsætter i samme stil som den her. Jeg ved godt at det er en erotisk bog. Men det er lige før, at jeg synes at der er for meget i den. Men læs den, og bedøm den selv.

Bundet til dig. En Crossfir...Crossfire serien:

  • Blottet for dig
  • Spejlet i dig
  • Bundet til dig. 

Der skulle komme to mere. Der går rygter om, at den 4 bog, kommer sidst på året, eller i starten af året 2014. Men det er på eng, så jeg ved ikke, hvornår den så kommer til danmark. Eller om de to sidste overhovedet gør det.

Bared to You (Crossfire, #1) Reflected in You (Crossfire... Entwined with You (Crossfir...

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s