Lidt gaver fra Japan.

Min mor kom hjem fra Japan onsdag aften. Så jeg var hjemme hos hende i går. Det var faktisk ikke meningen, men man når man bliver inviteret til aftensmad, siger man ikke nej tak. Også var det også rart at se min mor igen, selv om det kun var en lille uges, at hun var væk i.

Som sagt kan vi godt lide at give gaver, når vi er på ferie i vores familie, og da jeg har fødselsdag den 18. Havde min mor spurgt om en ønskeseddel før jeg tog afsted. 

IMAG3613

Jeg undskylder for de dårlige billeder, men jeg håber at i kan se dem. Jeg blev super glad for gaverne. Så jeg kan ikke sige, hvad jeg blev mest glad for. Da det er umuligt. Men hvem siger også at jeg skal vælge 🙂

Jeg havde selv ønsket mig to af dem. Som er pungen og bogmærket. Da min mor var i New York, havde hun købt en pung til hende og min lillesøster, som jeg synes var vild lækker. Så der for havde, jeg ønsket mig sådan en. Bogmærket havde jeg ønsket mig, fordi jeg mangle et ordentligt et.

Skålen havde hun selv købt med. Hun ved at jeg elsker ugler, og hun købte dem, fordi hun kom til at tænke på mig. Det er lidt sjovt, at der lige er ugler på. For der er ikke noget, de som sådan bruger i Japan. Men jeg er ihvertfald glad for at, hun fandt dem.

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

2 thoughts on “Lidt gaver fra Japan.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s