Tak til alle jer

Der dagligt besøger min blog! Uden jer havde jeg sikkert ikke synes at, det var så sjovt at blogge, som jeg synes at det er. De sidste par måneder har der været en jævn stening af besøgende. I juli måned slog kom der en ny rekord med over 3.000 besøgende. Hvilket jeg slet ikke havde regnet, med få da jeg vil lave en blog. Jeg har vist aldrig takket for alle jer der besøger den. Så mange tak! Det betyder utroligt meget, at jeg kan se at der er nogle der følger med her på bloggen.

Der udover har min blog rundet de 1000 kommentar, hvilket måske ikke er mange for jer. Men jeg synes at det er pænt mange. Og her den 1 juli, havde den 2 års dag. Hvilket jeg ikke havde tænkt mig at nævne før den 18 Juli, hvor jeg bliver 25. Men jeg synes at det passer ind til det her indlæg. Den 18 kan i godt regne med at der vil komme noget spændende til jer i en konkurrence. For at fejer min blog, og min fødselsdag.

Jeg har også lavet lidt om på bloggen som i kan se. Blandt andet med et nyt top billede, og billeder til det jeg skriver om, istedet for bare navnet på det. Jeg synes at det er lidt sjovere på den måde. Jeg håber at i stadig vil blive ved med at følge min blog. Hvis i har nogle idéer til nogle emner. Så kom enlige med dem. Er altid åben for noget nyt.

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

One thought on “Tak til alle jer

  1. Stort tillykke med bloggen! Nu er min blog jo stadig forholdsvis lille, så jeg synes stadig 3000 besøgende er ret meget og virkelig fedt. Det kan du i hvert fald godt være stolt af! 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s