Den store Gatsby – 3D

ImdbKino Facebook

Tag med i filmens fantastiske New York City i foråret 1922. Hvor hverdagen er fest og farver, og hvor de rige lever lykkeligt. Eller er det nu også så fantastisk? For bag fasanden er lykken bygget op på flere hemmeligheder og løgne, samt ulykkelig kærlighed. I filmen møder vi den mystiske Jay Gatsby, som ikke er så mystik igen. Han er bare som alle andre, bare på sin egen måde.

Før jeg gik ind og så filmen, var jeg ikke klar over at den, var lavet over en bog. Så jeg har ikke læst bogen, og kan der for ikke samling filmen med bogen. Hvilket jeg på en måde er glad for, for en gangs skyld. Normalt vil jeg ellers have læst bogen først, og se filmen. Men jeg synes at det vil være trist, hvis man samlinger den her film med noget andet. Jeg er normalt ikke til 3D filmen, men i den her filmen, synes jeg bare at det gjorde det hele mere magisk.

Jeg har altid beundret Leos karriere. Lige siden Titanic filmen, hvor jeg så ham første gang. Har jeg trofast set hans film. Godt nok ikke dem alle sammen. Men der er alligevel blevet en del film, her de sidste år. Jeg synes at han spiller rollen rigtig godt, som den håbløse forelskede Gatsby, der bare vil have hans kærlighed Daisy. 

Daisy bliver spillet af Carey Mulligan. som enlig gør det fint nok. Jeg kender hende bare ikke fra noget før. Udover Stolthed & fordom, hvor hun har en meget lille rolle. Tobey Maguire har jeg ikke set i, siden han spillede med i Spider-Man filmende. Selv om han gjorde det godt med sin rolle, som filmens fortæller, så synes jeg stadig at der manglede et eller andet for hans side af.

Alt i alt så var jeg ret vild med filmen. Trods den måde filmen ente på. Jeg skal helt sikkert have den på blu-ray på et eller andet tidspunk. For jeg kunne godt tænke mig, at se den som en 2D film. Efter at jeg var inde, og fik set filmen, fik jeg helt lyst til at læse bogen. Så den er jeg gået på jagt efter, for at se om den er lige så fantastisk som filmen. 

    

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

3 thoughts on “Den store Gatsby – 3D

 1. Hvor er det rart, at vi er så enige. Jeg synes også Leo var fænomenal, nærmest legendarisk i sin rolle. Men jeg var ikke imponeret af Tobey Maguire – han virker så sært stiv og afstumpet i sin ansigtsmimik.

  Jeg kan varmt anbefale bogen. Den er så smukt fortalt.

  • Det gjorde han nemlig, jeg synes at han havde mange af de samme ansigts udtryk. Hvilket er lidt synd, for han er sikkert en god skuespiller. (Husker jeg fra spiderman) var du inde og se den i 2D el 3D?

   Jeg glæder mig til at læse den 😀 jeg håber at biblioteket er hurtigt om at få den hjem

 2. Hehe, denne er ikke mere end et lille år gammelt. Jeg havde den ældre model før, som jeg havde i 4 år, jeg elskede den! Men jeg kom til at putte den i vaskemaskinen -.- Det kunne den ikke holde til. Pisse irriterende, for den var så dejlig og virkelig holdbar. Håber min nye er lige så god, er den indtil videre 🙂 Jeg vil hellere give lidt mere for en iPod og så have den meget meget længere tid.

  Den er faktisk min største hverdagstaske 😀 Ellers bruger jeg kun rygsæk, når jeg er i skole, og en stor stor weekendtaske når jeg skal til min moster. 🙂

  Mine andre hverdagstasker er ret små, hvor jeg ikke kan have en bog med, hvilket jeg næsten altid har 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s