Var der nogle der sagde ferie?

I dag var vores sidst dag på skolen. Så der mødt vi alle op kl 8:45 til noget mad og champagnen. Vi havde fået lov til at tage vores pårørende med, så der var godt gang i snakken, i skolen egen restaurant. Vores lære holdet en lille tale. Og bagefter skulle vi hver iser op og få vores grundforløbs bevis.

Jeg synes at det var en rigtig fin måde at gøre det på. Jeg havde selv både lidt familie med, og 3 veninder.  Fra mine veninder fik jeg en lille blomst, hvilket jeg synes var en rigtig fin tanke. 

   

Udover 7 fra min afgangsprøve. Så fik jeg også:

 • 10 for Infomationteknologi 
 • 7 for Hygiejne 
 • 4 forMmiljø 

Jeg synes selv at jeg kan være ret stolt over det, jeg har fået. Faktisk viste jeg slet ikke at vi blev bedømt på de enkel fag. Nu har jeg jo så sommerferie på ubestemt tid. Så jeg har lavet lidt planer om, om at jeg både skal slappe af, og aftaler med de forskellige folk. I kan se lidt af dem her: 

… Min mor og jeg skal til københavn, i en weekend. Vi gjorde det også i vinterferien og det var rigtig hyggeligt! Vi har endnu ikke besluttet os om, om hvad vi skal lave. Men mon ikke det kommer.

… Jeg skal rejse til Fyn. Det er med ventilens sommerlejer, og vi er 9 fra Hillerød der tager afsted. Sidste år gik, turen til Visby og kan læse om det her, Jeg tror at det bliver en rigtig fed tur. 

… Om en måned har jeg fødselsdag, hvor jeg bliver 25. Som tiden dog går! Jeg har planer om at holde en større fødselsdags fest i københavn, for både familien og vennerne. Hvor jeg har planer om at vi skal grille osv. Nogle gode opskrifter til en buffet? Så kom med dem 😀 Der udover skal jeg til min mors, fætters ældste datters fødselsdag, og min onkels i løbet af sommeren.

… 2 gange jeg i Zoo. På søndag med Ventilen. Og igen den 3 August, hvor det er med en veninde. Jeg glæder mig til at se, hvordan det nye isbjørne sted er, og alle de nye dyre unger. Jeg har ikke været der siden, de åbnet det nye elefant hus. Så det bliver sjovt.

… Vi er nogle stykker fra klassen der har snakket om at vi skal til bakken sammen. Om det bliver noget, det ved jeg ikke endnu. Men det kunne være hyggeligt. Og sjovt at se hinanden, nu når vi er gået på ferie.

… Jeg håber at jeg i løbet af sommeren, får oplevet nogle gode bøger, lange aftner, og dejlige cykel ture, samt grill aftner og is. Alt sammen noget jeg elsker ved sommeren.

… Min veninde (som jeg også skal i zoo med) plejer at holde en sommer fest. Så det regner jeg også med at jeg skal opleve i den sidst del af juli. Det plejer at være noget stille og roligt noget, med spisning osv.

Skal i noget spændende i løbet af sommeren?

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

5 thoughts on “Var der nogle der sagde ferie?

 1. Ah ja. Jeg synes den var god fra første afsnit i sæson 1 til aller sidste afsnit. Jeg elsker den…

  Tak 🙂 Du ser også sød ud på dit 🙂

 2. Knuthenborg var super hyggeligt. Du bør bestemt tage dertil en dag hvis du får chancen. Så dejlig en park, virkelig. 🙂

  Jeg har ikke været i Gilleleje endnu. Det er først d. 20.-21. juli. 🙂

 3. Gid det var mig, der havde ferie! Men jeg må vente til d. 25.! Ak, ak.

  Jeg håber, din ferie bliver helt fantastisk, og at du får massevis af smukke oplevelser gennem sommeren 🙂

  • Der er nogle dage til, men mon ikke at det går hurtigt? Det plejer det ihvertfald at gøre 🙂

   Mange tak 🙂 Jeg glæder mig ihvertfald til de ting, som jeg har planer om at jeg skal nå. Skal du noget i løbet af sommeren?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s