Danser med dæmoner af Kim Harrison

Læs også: The Hollows #1 

2Forlaget skriver: Efter sit brud med Inderland Security har heksen Rachel, sammen med sine partnere, vampyren Ivy og alfen Jenks, åbnet freelance bureauet Vampiric Charms.

Da Ivys ondskabsfulde og sadistiske eks-kæreste
beslutter sig for at han vil have Ivy tilbage,
og at Rachel kan være en lille bonus,
begynder problemerne at trænge sig på.

Og oven i det dukker pludselig den dæmon,
som Rachel står i gæld til,
op for at få indfrieat sin gæld …

Goodreads | Forfatter | Forlaget | Bogpriser | Amazon

I sidste år i juli måned fik jeg læst den første bog, så der for ventede jeg spændt på, hvordan den her bog vil være. Jeg synes at vente tiden har været lang, og jeg må da ærligt indrømme at jeg kunne heller ikke huske særlig meget fra den første bog, udover personerne, og små bider af historien.

Der for var det også rigtig rart at der var små forklaringer af  hvad der var sket i løbet af bogen, så man ikke følget sig helt lost. Jeg har altid synes at det var spændende at læse om hekse. I den her serie kan jeg virkelig godt lide den måde Kim har bygget univers op på. Jeg elsker at der er flere overnaturlige (vampyr, alfer, varulve, dæmoner, trolde, elvere, alfer osv) væsner i den her verden, og at de lever i side om side med os mennesker. Det hele virker bare så gemmen tænkt, så man får lyst til at læse mere, for at se, hvad der kommer til at ske, og om Rachel får løst mord gåden.

Fra den første bog elskede jeg Rachel, tag ikke fejl, jeg synes stadig at hun er en skøn person, men jeg synes at hun halter i den her. Der er til tider nogle gange, hvor hun virker barnlig. Der er op til flere steder, hvor jeg tænker, stop Rachel, hvorfor gør du nu det?! Til tider synes jeg at hun er klog, og der er op til flere gange hvor hun kunne få mig til at grine. 

Rachel er ikke den eneste skønne person i den her serie,  Ivy, Jenks og Trenton, som jeg synes er ret spændende, og sjove på hver deres måde. Jeg håber at vi kommer til at høre mere om dem, og deres historie, i de næse par bøger. Fra et af de første sider høre vi at Rachel og Nick har et forhold, men det er ikke et der fylder voldsomt meget i bogen, hvilket jeg er ret vild med, for der er så mange andre ting, som jeg gerne vil høre om.

Hele den her verden minder, på mange måder om den der er True Blood bøgerne. Jeg holdet utroligt meget af serien, så jeg har ikke noget imod det, men nogle vil måske finde det træls. Den her serie er en serie på 12 bøger og, hvis de næste bøger forsætter i samme spor som de to første, bliver jeg en fast læser af dem. Jeg kan ihvertfald ikke vente med at læse dem, for at se, hvad der kommer til at ske med Rachel, og de andre personer i bøgerne. Så der for håber jeg heller ikke at vi kommer til at vente et år imellem, hver bog, for så kommer der godt nok til at gå mange år, før vi får lov til at læse den sidste.

The Hollows:

The hollowsDanser med dæmoner

Dead Witch Walking The Good, the Bad, and the ... Every Which Way But Dead A Fistful of Charms For a Few Demons More The Outlaw Demon Wails White Witch, Black Curse Black Magic Sanction (The H... Pale Demon (The Hollows, #9) A Perfect Blood (The Hollow... Ever After (The Hollows, #11)

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

One thought on “Danser med dæmoner af Kim Harrison

  1. Tak 🙂 Haha nej det er lige før jeg ikke kan følge med længere hehe 😛
    Altså du har vel en smartphone? Jeg har filmet med kameraet på min telefon 😉

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s