Blog Tour dag 10

Blog Tour side-banner1

Er det bare mig eller er de her ti dage ikke gået hurtigt? Jeg synes at vi lige er startet på det, og nu er vi allerede nået til den sidste dag. Jeg har været utrolig glad for at jeg har fået lov til at være med. Det har været så lækkert at både Helle og Nyt Nordisk forlag, har taget imod det her projekt med åbne arme. Uden dem har den her blog tour aldrig blevet til noget, da vi har fået bøgerne fra forlaget, og alt det andet fra Helle.

Jeg ved godt at der er en del af de her i udlandet, men jeg synes nu stadig at den her blog tour er lidt speciel fordi det er den første som vi har haft i danmark. Der udover vil jeg give et kæmpe  thumbs up til os alle, for uden vores samarbejde og mails frem og tilbage, var det her nok aldrig blevet til noget. Specielt til Michelle, der har sendt op til flere mails til, os, forlaget og Helle.  

I dag skal vi afslutte det her, og vise jer det fine brev som Helle har skrevet (vil gerne undskylde at mit er kommet så sent, men jeg har ligget med et nyt migræne anfald, hele dagen, og det er først nu at jeg har kunne stået fra min seng, for at få lidt frisk luft) og givet os, så i kan se det. Jeg synes at det er utroligt sødt skrevet, og det viser også bare, hvor varm en person hun er.

Brev fra Helle Ryding
 
Det har været ti intensive og spændende dage på blogtour. Tusind tak Michelle, Kathrine, Sabina, Susanne og Marie for at invitere mine bøger og mig med indenfor på jeres blogge. Jeg har nydt at være med i det fællesskab, der skal til for at stable hele det store projekt på benene. Sikken et sammenhold I har!I tiden op til en bogudgivelse har jeg nemt ved at blive rastløs, og denne gang er der jo udkommet hele to bøger på én gang. Ulvepige og Månebarn har fyldt rigtig meget i mit hoved i meget lang tid, så det kunne godt have været meget nervepirrende bare at gå og vente på udgivelsesdagen og omverdenens reaktion på bøgerne. Blogtouren har betydet, at jeg har haft virkelig travlt her op til udgivelsen.

Det har været travlhed med sjove og gode ting. Meget har skullet forberedes og koordineres. For mit eget vedkommende har jeg nydt at kunne blive i Serpinas univers lidt længere, for jeg skulle jo skrive Sølvklokken, som er den lille, løsrevne fortælling fra klinten, hvor vi hører om, hvordan Serpina får sin ulv, Varar. Og så var der interviewet med Serpina, som I havde fået idéen til, at vi skulle lave. Det var virkelig en skøn opgave, som jeg har været meget optaget af.

Jeg har oplevet det, som om der hele tiden har været forfatterbesøg i gang på fem åbne ”stande”, hvor I gæstfrit har taget imod mig og præsenteret mit forfatterskab. Jeg har følt mig meget privilegeret over, at I har taget så godt imod mine bøger og vist så mange sider af dem.

Fire bøger har I læst her op til touren, og I har gjort jer tanker om dem og delt jeres meninger om dem med os andre. Kulminationen på blogtouren har selvfølgelig været her de to seneste dage, hvor Ulvepige og Månebarn er udkommet, og I har anmeldt bøgerne på bloggene. Jeg er meget glad for, at I har taget så godt imod dem – mine nye ”børn”. Ris og ros har de fået – allerflest roser heldigvis 😀 Jeres meninger er jeres egne, og når de er så seriøse og godt begrundede, som I alle sammen gør det, så er jeres meninger meget lærerige og værdifulde ikke kun for mig, men for alle, der følger jeres blogge.

Tusind tak, kære bogelskere, for ti dejlige, hektiske, spændende dage. Jeg har lyst til at råbe som det lille barn på karrusellen. ”Jeg vil ikke af nu. Én tur til. Bare én tur til …”

Kærlige hilsner fra Serpina og Helle

Husk at i stadig kan deltag i de 3 konkurrencer, som vi har kørt  Konkurrencen om “Den Sorte Ravns forbandelse” og konkurrencen om “Serpina” slutter i dag, men Konkurrencen om “Ulvepige” og “Månebarn” slutter først den 30 Maj. I kan stadig nå at stille Helle spørgsmål, eller give hende noget ris og ros, som i kan gøre her
Jeg tror at jeg vil runde af nu, for eller bliver det her indlæg ALT for langt, for jeg kunne blive ved med at snakke om, hvor fantastisk det hele har været, mest fordi alt det her har været så nyt og spændende for mit vedkommenden! Jeg håber at i har nydt de her dage lige så meget som jeg har. Jeg vil blive glad for, hvis i vil smide en lille kommentar om, hvordan det har været for jer der, ude at følge med i forløbet.

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s