Til reception med Helle Ryding

I dag bliver Helles to nyeste( Ulvepige og Månebarn) bøger sendt ud i butikkerne. I den anledning holdet forlaget, og Helle en reception. Vi 5 piger der har lavet blog–touren var inviteret med. 

Lige siden jeg havde fået invitationen havde jeg set frem til i dag. Så jeg gik tidligt i seng om torsdagen, så jeg kunne være frisk til i dag, uheldigvis vågner jeg op ved 4 tiden med et migræne anfald og opkast, som faktisk vare ved det mest af formiddagen. Heldigvis havde jeg en pille tilbage, og jeg fik også lige købt nogle panodiler, hvis det skulle gå helt galt.

Jeg fik det heldigvis bedre i løbet af dagen. Men lige der kunne jeg kun tænke, hvor på andet en, hvor er det her bare typisk! Jeg mener, nu har jeg ikke haft migræne anfald i flere måneder, også kommer det lige på sådan en dag som i dag.

    

Efter at jeg havde fået et lift af veninden til stationen, tog jeg afsted til Kløbenhavn for at mødes Michelle. Da vi begge kommer fra samme del af landet, kunne vi lige så godt tag der ind sammen. Da vi kom til København havde vi rigeligt med tid, så vi brugte den på at gå rundt på Strøget, og kigge i butikker. Reception var ikke langt fra Rundetårn, så det var virkelig nemt at finde! Da vi kom blev vi varmt modtaget af Helles redaktør Lise og Helles familie. Jeg fandt dog først ud af, at det var Helles mand som vi havde snakket med efter vi havde hilst på ham. Ups.    

Kort tid efter vi var kommet, blev Helle ønsket tillykke med, sine nye bøger, med en lille tale. Der efter fortalte hun lidt om bøgerne, og læste noget op fra bogen Ulvepige. Det var virkelig spændende, og sjovt at høre hende læse sin egen bog op, også selv om man havde læst bogen. Det fik mig lyst til at høre den på lydbog. Jeg kunne lige forstille mig, Heller være sådan en der laver lydbøger. Udover det var der også tid til at snakke med de folk der var der og få lidt til ganen, som de havde beskrevet i invitationen. Til sidst fik vi lov til at få vores bøger signeret og taget et billede.

Det var en rigtig dejlig dag, på trods af dagens dårlige start. Jeg følte mig velkommen og tilpas i både forlaget og Helles selskab og  jeg synes at det var rart at der var tid til at snakke med de folk der var til stede. Udover Helles bøger fik vi også snakket om vores arbejde, som vi havde lagt i blog touren, og blog verden generelt.  

I dag var første gang at Michelle og jeg skulle møde hinanden. Så jeg var næsten mere spændt på at møde hende, end med de andre, hvor underligt det så end lyder. Jeg synes at vi havde en hyggelig tid sammen både på vej der ind vi skulle der ind. Men også bagefter da vi var inde på en Baresso, for at slutte det hele af, inden vi tog skulle videre i programmet. 

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s