Vildveje af Amanda Hocking

Originaltitel: My Blood Approves. Forfatter: Amanda Hocking Serie: Blodets bånd #1
Forlag
: Carlsen. Sider: 286. Udgivet: 24-01-2013 Kilde: Fra forlaget.

1Som så mange andre teenagere dribler syttenårige Alice omkring og prøver at klare sig nogenlunde gennem highschool, mens hun halvhjertet fordriver tid med sin veninde, Jane, og med noget mere overbevisning tager sig af sin lillebror, Milo. Men hendes liv skifter fuldstændig kurs, da hun en aften møder den sjove og charmerende Jack.

Alice forstår ikke helt, hvad det er ved Jack, som gør ham så tiltrækkende, og heller ikke hans besynderlige livsstil, men de bliver hurtigt venner. Og måske også lidt mere end det . I hvert fald indtil hun møder Jacks bror, Peter.

Et enkelt blik fra Peter er nok til at indfange Alice fuldstændig, og hun kan slet ikke tænke klart, når han er i nærheden. Og det til trods for, at han tydeligvis ikke kan fordrage hende eller ønsker hende i nærheden.

Alice er klar over, at Jack og Peter og deres familie ikke er som alle andre. Men præcis hvad der er med dem, er hun ikke klar over. Heller ikke hvor stor en rolle hun kommer til at spille for familiens fremtid – fanget som hun er mellem to brødre, der hver især gør krav på hende.

Goodreads | Forfatter | Forlaget | Bogpriser | Amazon 
Tak for bogen som er fra forlaget. De følgende udtryk er helt og holdent mine egne. Bogen var en af de bøger som vi fik til bloggertræffet

 “When you dance with the devil, the devil doesn’t change. The devil changes you.”

Siden bogen udkom i Januar, har jeg haft lyst til at læse den. Da jeg fik den en gang i April, og så at den næste bog, vil komme her i slutningen af Maj, tænkte jeg at nu skulle det være nu! Man har hørt om historien, mange gange før, både med personer og de ting der sker. Men alligevel slog, jeg min egen rekord i at læse en bog, da jeg var under et døgn om den, at læse den.

I starten af bogen synes jeg at Alice var virkelig kedelig! Hun virkede endda dum, da hun ikke kunne gætte, hvad Jack og Peter er, selv om det er så tydeligt, som det overhovedet kan være. Men der er alligevel et eller andet, over hende, som jeg holder af. Hun er nem at se for sig, og forstå, hvorfor hun følger som hun følger. Der er også op til flere personer i bogen, som jeg kom til at holde af, og jeg glæder mig til at se, hvad der kommer til at ske med dem, i den næste bog.

Jeg er ikke meget for trekendtforhold i bøgerne, men jeg synes faktisk at det var spændende i den her bog. Jeg synes at der var et eller andet nyt i det her, i forhold til de andre, som man læser om. Jack kan jeg rigtig godt lide, og jeg synes at ham og Alice passer godt sammen på mange måder. Men nu må vi se hvad der sker, og hvem Alice ender sammen med, eller om hun slet ikke ender sammen med nogle af dem. 

VildvejeJeg har lige blandede følser om det her cover! Det fanger ens opmærksomhed, men jeg synes at farverne på de to personer er en underlig farve.

Jeg synes heller ikke at pigen er den pæneste pige, som de har valgt. Til gengæld kan jeg godt lide den nederste del af coveret, hvor man kan se byen. Jeg er vild med den skrift typen og den røde farve, som de har givet skriften.

Jeg kan klart bedre lide det her cover en det originale. De har ikke vist os, hvordan det næste cover kommer til at se ud, men jeg håber at de kommer til at passe sammen på en eller anden måde.

Amanda Hocking sprog er let og nemt at læse, og den fangede min opmærksomhed fra side et af, ja jeg havde faktisk svært ved at ligge den fra mig selv i timen. Som sagt havde man stor set, set det hele før, men det gør mig ikke så meget, for nogle gange er det bare rart at, læse få en bog, hvor man ikke skal tænke så meget over den, men bare nye den. 

På saxos hjemmeside, skriver de at den næste skulle komme i den her måned. Jeg håber at det er rigtig, så man ikke skal vente i op til flere måneder, hvor man der efter glemmer, det der sker i bogen før den, der udkom. Jeg skal ihvertfald læse den, hvad med jer?

Blodets bånd:

Vildveje

My Blood Approves Fate Flutter Wisdom

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s