Slettet af Teri Terry

Originaltitel: Slated. Forfatter: Teri Terry Serie: Slated #1
Forlag
: Nyt Nordisk Forlag. Sider: 316. Udgivet: 01-05-2013 Kilde: Fra forlaget.

1

Goodreads | Forfatter | Forlaget | Bogpriser | Amazon
Tak for bogen som er fra forlaget. De følgende udtryk er helt og holdent mine egne. Hvis i vil se mere om bogen, kan i se det her

“It is one thing to ask questions; what do you do with the answers?”

Jeg havde ikke hørt særlig meget om bogen, før at jeg blev kontaktet af forlaget men den lød spændende, så jeg sagde der for ja til at læse den. I takt med at jeg fik hørt mere og mere om den, glædet jeg mig til at få fat i den, så jeg kunne læse den og få mine egne meninger om den.

Bogen fangede mig allerede fra første side, og der efter bliver man hurtigt suget ind bogens univers og personer. Slettet fik alle mine følser frem, lige fra til at smil, til at fælde en lille tåre. Jeg synes at den gik alt for hurtigt med at få læst den færdig, og på en eller anden måde, vil jeg ønske at der var flere sider. 

Man finder hurtigt ud af at Kyla anderledes i forhold til de andre slettede. Hun er hurtig til at lære, og hun drømmer underlige drømme. Hun er som en åben bog så hun er en af de hovedpersoner som man bare elsker med det samme. Kyla har alle de spørgsmål som vi selv stiller, i forhold til det samfund hun lever i, og jeg kan godt lide at hun ikke er bange for at stille dem. Dog er der stadig en del spørgsmål, som vi mangler at få svar på, både med hende, og samfundet og jeg håber at vi får svar på dem i de andre bøger. 

Slettet (Slettet, #1)SlatedI første øjekast, synes jeg at det var kedeligt. Men efter at jeg har holdt det i bogen i hånden, synes jeg at det er rigtig smukt. Jeg elsker at de har fremhævet de røde læber, og de grønne øjne som er lidt sløret i det.

Alt andet er en fin grå farve, og det vil være nok til at tag den ned fra hylden, hvis jeg fandt den i en butik. Det er det samme som det originale. På nogle engelske forsider er der en blå by. Jeg kan ikke finde ud af om jeg synes at den er smuk, eller om den flyder for meget. Jeg kan ikke forstå at de har gjort byen blå i stedet for en grøn eller råd, så det vil passer sammen med ansigt. 

Teri Terry sprog er let og læse. Jeg elsker hendes skrive stil, og hvis hendes to bøger forsætter i den samme stil, bliver det hurtigt nogle af mine ynglings bøger. Der skulle komme 2 bøger i alt, og forlaget skriver at de har planer om at de udgive den næste bog i efteråret, den sidste kommer en gang i foråret 2014. Jeg håber at de vil holde det, for jeg hader når der går for lang tid imellem bøgerne i en serie.

Slated:

Slated Fractured

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

3 thoughts on “Slettet af Teri Terry

  1. Dette er den andre omtalen jeg leser om akkurat denne boken, i dag, så den må jo være utrolig bra! Forøvrig syns jeg du har en fantastisk blogg, og jeg følger deg herved via bloglovin’. Hilsen fra Anette i Norge 🙂

  2. Åha, jeg glæder mig sådan til at kunne kaste mig over mit eget eksemplar igen, nu her hvor mine eksamener er veloverstået i morgen eftermiddag. 🙂 Det er altså skidt at være i gang med en god bog, og så ikke have tid og samvittighed til at læse den færdig. 😦

  3. Jeg gik i gang med bogen, inden min eksamensperiode begyndte, men nåede ikke at blive færdig. 🙂

    Disneycitaterne er allesammen rigtige og stammer fra de film/personer der er angivet. Jeg har bare samlet dem sammen rundt omkring eller nedskrevet dem, når jeg er faldet over dem. 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s